Close
 
Close

Storingsmelder

Heeft u een onderhoudscontract? Log hier in om uw storing aan te melden.

Service en onderhoud

Service, onderhoud of storingen?

Hoewel onze producten en beveiligingsoplossingen voldoen aan de modernste eisen, kan er altijd iets mis gaan. Daarom is service en onderhoud een onlosmakelijk onderdeel van onze dienstverlening. Sterker nog, bij B&G is deze discipline een professioneel apparaat dat 24 uur per dag bereikbaar is door heel Nederland. Het B&G-serviceteam staat paraat in verschillende delen van het land en kan dus snel op de plaats van bestemming zijn. Onze allround monteurs kunnen naast het servicen van onze eigen producten ook gelijkwaardige producten van andere leveranciers repareren en/of onderhouden.

Verzoek tot reparatie

Klik hier om het reparatieopdracht formulier te downloaden. Het ingevulde en ondertekende formulier kunt u retour mailen naar: service@bghekwerk.nl of faxen naar 0499-363660.

Om uw melding zo snel mogelijk te kunnen verwerken en om misverstanden te voorkomen, verzoeken wij u de storing of schade schriftelijk te melden. Via bijgaand formulier kunt u een storing of schade doorgeven. Na ontvangst van uw getekende reparatieopdracht wordt zo spoedig mogelijk een monteur ingepland. De werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van nacalculatie. U kunt ook kiezen voor een schade-inspectie/taxatie. Onze schade-inspecteur doet in dat geval een opname ter plaatse en verwerkt zijn bevindingen in een offerte.

Inloggen

Indien u een onderhoudscontract bij B&G heeft afgesloten, kunt u online de storing melden middels de storingsmelding boven aan deze pagina.  Heeft u nog geen inlogcode? Neem dan contact op met de afdeling Service. Zij verzorgen dit graag voor u (info@bghekwerk.nl of 0499-363666).

Onderhoudscontracten

Binnen de heldere onderhoudscontracten zijn individuele afspraken te maken over de vorm van het contract, de frequentie van onderhoud en responstijden zodat u gegarandeerd blijft van optimaal werkende beveiligingssystemen. Wij informeren u graag over:

  • Preventief onderhoud;
  • Correctief onderhoud;
  • All-in onderhoud;
  • Individuele responstijden;
  • Onderhoudsfrequentie.

B&G maakt graag een offerte voor het onderhoud voor uw locatie. Voor het aanvragen van een offerte op maat verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt een onderhoudscontract afsluiten voor zowel B&G-producten als producten van andere leveranciers.

Offerteformulier

Vul onderstaande gegevens in en we nemen zsm contact met u op..

B&G | Beveiliging begint buiten

Industrieweg 187a
5683 CC Best

Tel.: 0031 (0)499 363 666
Fax: 0031 (0)499 399 945