Lid van de Nederlandse Hekwerk Industrie
088 363 06 66 zoeken

B&G HEKWERK BEVEILIGT GROOTSTE DISTRIBUTIECENTRUM VAN NEDERLAND!

De opdrachtgever kiest bewust voor Bleiswijk vanwege de gunstige ligging; het dc wordt 140.000 m2 groot en daarmee hun grootste geautomatiseerde warehouse. Het fulfilment center van de online retailer biedt hiermee ruimte voor 16.000.000 pakketten en voor Nederlandse klanten komt next day- en same day delivery binnen handbereik.

Door de slagbomen het bos niet meer zien
Het gigantische logistieke centrum, maar liefst 140.000 m2 groot, moet omheind en beveiligd worden en de verkeersstromen optimaal geregeld, want met 16.000.000 pakketten is efficiëntie key! Een ander zou al gauw door de (slag)bomen het bos niet meer zien.

Hekwerk, poorten en slagbomen
Met maar liefst 3 kilometer Carrade draadmathekwerk, 13 schuifpoorten met Rondissade spijlen, 10 draaipoorten, 16 slagbomen en 12 tourniquets is dit een van de grootste logistieke en beveiligingsuitdagingen in de portfolio van B&G. De 3 kilometer Carrade draadmathekwerk omsluit het gehele terrein en houdt zorgen buiten met een hoogte van maar liefst 240 cm. Een hypermodern dc dat volledig draait om efficiëntie kiest vanzelfsprekend voor de snelste schuifpoort in de markt, de A-Liner!

Samen duurzaam ondernemen
Bouwbedrijf Wouters en B&G Hekwerk hebben beiden duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We vonden elkaar in onze gemeenschappelijke overtuiging en ontwikkelen de bouw, omheining en beveiliging volgens de standaarden van BREEAM Very Good. Als innoverend bedrijf is B&G altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor milieubewuste initiatieven en samenwerkingen.

Lees hier meer over het gebouw dat bouwbedrijf Wouters momenteel in Bleiswijk realiseert.