HOUD
ZORGEN
BUITEN
Welkom bij B&G Hekwerk
1 juli 2017

B&G Hekwerk is op zoek naar een hekwerkmonteur

De functie

De hekwerkmonteur maakt deel uit van de afdeling Installatie en Service binnen B&G.
In deze functie ben je, samen met je directe collega, verantwoordelijk voor het plaatsen van hekwerk (spijlenhekwerk en gaashekwerk) en poorten op locatie bij onze klanten.

 Wij vragen

Voor deze functie beschik je bij voorkeur over werkervaring in soortgelijke werkzaamheden en heb je in ieder geval twee rechterhanden. Verder ben je bij voorkeur reeds in het bezit van je certificaat Basisveiligheid en uiteraard je rijbewijs. Ook ben je in het bezit van een geldige VOG-verklaring of ben je bereid deze aan te vragen. Je bent bereid om mee te werken aan diverse benodigde screenings van/voor onze klanten. Daarnaast beschik je over een goede kennis van VCA- en Arbo-normen als ook veiligheidsregels. Als persoon beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je stressbestendig en beschik je over een no-nonsense mentaliteit.

Wij bieden

Verantwoordelijkheid voor een eigen werkgebied en een afwisselende baan in een hecht team van collega’s. B&G Hekwerk kent een informele werksfeer. Verder bieden wij een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je benieuwd geworden naar deze functie? En is hij jou ‘op het lijf geschreven’?
Dan ontvangen we graag je sollicitatie via onze website (www.bghekwerk.nl), of per e-mail naar hrm@bghekwerk.nl

Reageer op deze functie

Vul onderstaande gegevens in en we nemen zsm contact met u op..Stuur C.V. mee:

Vragen? Wij nemen direct contact met u op Direct contact
Uitgebreid nalezen? Vraag onze brochure aan! Gratis brochure aanvragen