Lid van de Nederlandse Hekwerk Industrie
088 363 06 66 zoeken

“5 jaar geleden had ik dit niet verwacht, ik ben trots op deze mijlpaal” zo omschrijft Arthur van der Graaf, algemeen directeur van B&G Hekwerk, dit tijdens zijn speech. B&G realiseert in 2018 op Habraken in Veldhoven een nieuw, modern hoofdkantoor en fabriek. En dat werd met alle medewerkers gevierd.
Samen met Ad van den Oever, wethouder van Veldhoven, is op donderdag 23 november jongstleden op een feestelijke manier het startsein gegeven voor de nieuwbouw door het slaan van de eerste paal op de nieuwe locatie op Habraken. Overigens was dit een hekwerkpaal want op de nieuwe locatie hoeft niet te worden geheid. Het contact met de gemeente past wel bij B&G, zo vertelt van der Graaf, “Snel, Flexibel en Professioneel; ze zijn bereid om mee te denken met betrekking tot het ontwerp, dat is erg prettig”.

B&G, dat al bijna 55 jaar bestaat, beleefde als producent van hekwerken een hoogtepunt eind jaren zestig en in de jaren tachtig. In de jaren negentig was er een terugval. Het familiebedrijf werd onderdeel van investeringsmaatschappijen. Totdat in 2009 Van der Graaf instapte als aandeelhouder en het bedrijf reorganiseerde om het vervolgens in 2012 volledig over te nemen. “Ik wilde ondernemen en kende het bedrijf” vertelt Van der Graaf. “We hebben samen de ziel teruggebracht in B&G. Nu zijn we weer een laagdrempelig familiebedrijf, waarbij we grote waarde hechten aan meedenken. We stimuleren ondernemerschap in de hele organisatie.”

‘Bikkelen, Gezamenlijk, Bedreven en Gemotiveerd’

In zijn speech omschrijft Arthur van er Graaf de betekenis van B&G en de kracht van de medewerkers: ‘Bikkelen, Gezamenlijk, Bedreven en Gemotiveerd. Dit is waar B&G voor staat.”
2018 wordt een speciaal jaar met veel veranderingen. B&G komt binnenkort met een vernieuwd beeldmerk, nieuwe website, nieuw ERP systeem en modern kantoorpand met fabriekshallen. B&G staat in 2018 dan ook niet stil . Uiteindelijk weer een extra stukje motivatie voor alle medewerkers die van Best naar Veldhoven mee verhuizen.