• 0 Winkelwagen icoon
 • Hekwerken

  B&G Hekwerk Logo

  Hekwerken. De basis van je buitenbeveiliging. Van distributiecentra tot scholen en van boerderijen tot gigantische productiefaciliteiten. Voor elke locatie hebben wij een passende oplossing. Op het gebied van hekwerk bieden we de volgende soorten aan:

  Spijlenhekwerk

  B&G Hekwerk – Rondissade – Spijlenhekwerk

  Naar spijlenhekwerk

  Draadmathekwerk

  B&G Hekwerk – Draadmathekwerk – Promade – Carrade

  Naar draadmathekwerk

  Gaashekwerk

  B&G Hekwerk – Gaashekwerk

  Naar gaashekwerk

  Blokkade hekwerk

  B&G Hekwerk – Blokkade Hekwerk

  Naar blokkadehekwerk

  Sterk in elk type hekwerk

  • Spijlenhekwerk: Dit hekwerk is stevig en robuust en dient als sterke omheining voor bedrijfspanden. Een spijlenhekwerk heeft vaak een strakke uitstraling en is in verschillende soorten en maten te krijgen. De mogelijkheden variëren qua vorm van de spijlen, de hoogte van de spijlen, de kleur en de constructie. Ook hierin is ruimte voor maatwerk, zoals te zien is in ons Mikasade hekwerk.
  • Draadmathekwerk: Dit hekwerk is wat minder sterk als een spijlenhekwerk maar dat zie je ook terug in de prijs. Dit hekwerk dient als omheining voor bedrijfspanden, scholen en (sport)parken en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Gaashekwerk: Dit hekwerk is een laagdrempelige omheining voor ieder soort terrein. Gaashekwerk is veelal ideaal voor bijvoorbeeld (kinder)boerderijen om dieren te weren of in te sluiten. Gaashekwerk kan ook dienen als de ideale laagdrempelige af- of tussenscheiding.
  • Blokkadehekwerk: Dit type hekwerk is bestemd voor het blokkeren van de toegang voor voertuigen. Blokkadehekwerk is vrij laag en ideaal voor de bescherming van wandelpaden, parken en speeltuinen.
  • Plantsoenhekwerk: Vergelijkbaar met het Blokkadehekwerk maar dit hekwerk dient als enig doel het beschermen van plantsoenen zoals tuinen en/of parken. Het plantsoenhekwerk zit iets minder diep in de grond dan het blokkadehekwerk.

  Verschillende vraagstukken, verschillende oplossingen

  Wij bieden een breed scala aan oplossingen aan voor allerlei soorten klanten. Hekwerk hoeft namelijk niet altijd een manier van buitenbeveiliging te zijn. We onderscheiden twee soorten hekwerken. Hekwerk ten behoeve van veiligheid en hekwerk wat symbolisch is. Of je nu voor onze robuuste spijlenhekwerken gaat of voor onze bescheiden en onopvallende blokkadehekwerken. Er is altijd een passende oplossing in huis.

  Maatwerk

  Geen kilometer hekwerk is ons te ver en geen spijl is ons te veel. Op maat gemaakte oplossingen zijn daarom geen enkel probleem voor ons. Sterker nog, op maat gemaakt hekwerk heeft zijn voordelen! Weet je bijvoorbeeld nog niet precies wat de optimale verhouding is tussen poort en hekwerk? Dan bieden wij maatwerk! Ben je al precies op de hoogte van wat je nodig hebt, maar je zoekt een betrouwbare partner die hierin kan voorzien? Ook dan bieden wij maatwerk! Hoe complex de omgeving van je terrein ook is, als je dacht dat het onmogelijk was, dan ken je B&G nog niet. Neem vrijblijvend contact op en laat ons een kijkje nemen!

  Wij regelen de installatie

  Wij installeren uw nieuwe hekwerk maar al te graag. Onze installatie zorgt ervoor dat je nieuwe beveiliging staat als een huis. Bovendien weten onze servicemonteurs erg goed wat ze doen, daardoor hoef je je bijvoorbeeld geen zorgen te maken over stukken hekwerk die omwaaien tijdens een forse storm. Resultaat? Een lekker lange levensduur en jij kunt zorgeloos aan het werk, terwijl wij de veiligheid in orde maken.

  Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je toch nog een beetje extra aandacht nodig hebt van onze specialisten. Of iemand nou per ongeluk tegen je poort aan rijdt, of dat een zwaar object ongelukkig tegen een stuk hek aan komt. Met onze onderhoudscontracten verzeker je jezelf van snelle assistentie en passende oplossingen zonder lange wachttijden. En dat ook nog eens 24/7.