• 0 Winkelwagen icoon
 • Blokkadehekwerk

  B&G Hekwerk Logo
  Blokkadehekwerk van B&G Hekwerk

  Blokkadehekwerk

  Blokkadehekwerk onopvallend én efficiënt

  Bij locaties met een verhoogd risico op diefstal, vandalisme of ramkraken adviseert B&G rambestendige hekwerken en wegafsluiters. Zo is er controle wie er het terrein op- en afrijdt. Het blokkadehekwerk is ontwikkeld voor het ‘zwaardere werk’ en extra stevig gebouwd. Ondanks het volledig open design, bieden deze hekwerken een zeer betrouwbare terreinbeveiliging. Het effectieve blokkadehekwerk is bedoeld als terreinbeveiliging voor bijvoorbeeld autodealers of caravanbedrijven.

  Aanvulling als terreinbeveiliging

  Het blokkadehekwerk is een 60 centimeter hoog, extra robuust hekwerk dat beschermt tegen in- en uitbraakpogingen met voertuigen. Door de geringe hoogte blijft er een optimaal uitzicht en een open uitstraling van het terrein. Het blokkadehekwerk van B&G Hekwerk is een aanvulling als terreinbeveiliging bij plaatsing bij o.a. autodealers, bedrijfsterreinen, caravanbedrijven en parkeer- en bedrijfsterreinen. Ook is het perfect toe te passen daar waar gebouwen of objecten kunnen beschadigen door voertuigen. Hier vormen ze een elegant alternatief voor een vangrails. Doorgangen kunnen worden beveiligd met een draaipoort of schuifpoort. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan oplossingen voor toegangsbeheer.

  Duurzaam en onderhoudsvrij

  Alle hekwerken van B&G worden verzinkt en gecoat en dat geldt uiteraard ook voor het blokkadehekwerk. Dit zorgt ervoor dat het lange tijd roest- en onderhoudsvrij blijft. Zo kan het hekwerk wel tientallen jaren meegaan en blijft het zelfs na intensief gebruik zijn stevigheid en functionaliteit behouden. Niet voor niets kiezen steeds meer bedrijven ervoor hun terreinen te beveiligen met hekwerken van B&G!