• 0 Winkelwagen icoon
 • Carrade

  B&G Hekwerk Logo
  Carrade Draadmathekwerk van B&G Hekwerk

  Carrade

  Het Carrade hekwerk van B&G

  Het Carrade hekwerk is een veilig, stabiel en onwrikbaar hekwerk. Dat maakt de Carrade geschikt voor vele locaties en toepassingen. Het Carrade hekwerk is een draadmathekwerk dat is samengesteld uit gelaste dubbelstaafmatten van zware kwaliteit. Door het verticale ontwerp wordt over het Carrade hekwerk heen klimmen onmogelijk gemaakt.

  Neem je liever het zekere voor het onzekere?
  Dan is het mogelijk om dit hekwerk te voorzien van overklimbeveiliging. Dan is het mogelijk om matten boven 150 cm hoogte te voorzien van overklimbeveiliging. De verticale staaldraden steken hierbij 3 cm boven de horizontale staaldraden uit. Lees meer over de voordelen en de toepassingen van het Carrade hekwerk of plaats direct je bestelling in onze webshop.

  Toepassingen Carrade hekwerk
  Het Carrade draadmathekwerk leent zich perfect voor het omheinen van fabrieksterreinen, kantoorparken, openbare gebouwen, stadions, stadsparken, en speelplaatsen. De Carrade is vormvast, stevig en vandalismebestendig. De dubbelstaafmatten zijn veilig voor kinderen en dieren, doordat het Carrade hekwerk standaard geen uitstekende uiteinden heeft. Dat maakt dit hekwerk in het bijzonder geschikt voor schoolterreinen en parken. Ben jij op zoek naar een hekwerk dat een stootje kan verdragen? Dan is het dit hekwerk dat je zoekt.

  Beveilig jouw terrein met hekwerken van B&G
  Wij ontzorgen je volledig, van aanvraag en installatie tot onderhoud. Wij bieden onderhoudscontracten aan, om het Carrade hekwerk in topconditie te houden.

  Heb je nog vragen of behoefte aan een advies op maat? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer. Naast het Carrade hekwerk biedt B&G Hekwerk nog vele andere beveiligingsoplossingen voor jouw terrein. Bekijk ook eens onze andere draadmathekwerken zoals de Promade, de Dirade en het Securade hekwerk. Weer ongenodigde gasten met de betrouwbare en solide hekwerken van B&G.