• 0 Winkelwagen icoon
 • Promade

  B&G Hekwerk Logo
  Promade Draadmathekwerk van B&G Hekwerk: veilig en kindvriendelijk hekwerk

  Promade

  Eigentijds, met een goede prijs/kwaliteit

  Het Promade draadmathekwerk van B&G staat voor een onwrikbaar stabiel concept. Veiligheid speelt een belangrijke rol bij de keuze van dit hekwerk. Promade hekwerk is de terreinbeveiliging die tegen een stootje kan met een goed aanzicht. Promade hekwerken worden vaak geplaatst in drukke, levendige omgevingen zoals openbare gebouwen, stadions, fabrieken en parken. Door de kind-veilige constructie wordt dit draadmathekwerk ook veelal toegepast in woonwijken en op kinderspeelplaatsen.

  Kind-veilig
  Door de 6 millimeter dikke dubbele spijlen absorbeert het Promade hekwerk harde ballen en duwende kinderen gemakkelijk. Dit type hekwerk is de beste en veiligste keuze op plaatsen waar kinderen spelen. De palen en spijlen vormen samen de krachtige basis van het hek. Met kunststof klemblokken worden de matten stevig aan de palen bevestigd.

  Markant en solide
  Stabiel, veilig, onderhoudsvrij, vandaalbestendig en eigentijds: in alle B&G draadmathekwerken worden deze eigenschappen gecombineerd. De B&G omheiningen zijn daardoor geschikt voor veel verschillende locaties. Het Promade hekwerk is samengesteld uit gelaste draadmatpanelen en rechthoekige staanders. Met kunststof klemblokken worden deze draadmatten tegen de staanders bevestigd. Het resultaat: een onwrikbare omheining die tegen een stootje kan.

  Mogelijkheden
  Het Promade hekwerk is standaard leverbaar in het zwart en overige poedercoat-kleuren zijn op aanvraag leverbaar. Optioneel is het hekwerk leverbaar met onder andere een overklimbeveiliging. Het toegepaste materiaal van het Promade hekwerk is onderhoudsvrij en wordt verzinkt om een lange levensduur te garanderen.