• 0 Winkelwagen icoon
 • Plantsoenhekwerk

  B&G Hekwerk Logo
  Floriade Hekwerk B&G

  Plantsoenhekwerk

  Effectief én onopvallend

  Het Floriade plantsoenhekwerk van B&G ontmoedigt het ongeoorloofd betreden van groenzones. Hiermee wordt voorkomen dat automobilisten, scooterrijders en fietsers beplanting vernielen of ongeoorloofd parkeren. Een groot, in het oog springend hekwerk is daarvoor niet nodig. Met de B&G Floriade van 30 of 40 centimeter is de groene ruimte onopvallend, maar effectief beveiligd. Het plantsoenhekwerk is ideaal voor openbare ruimtes, zoals (pret)parken, tuinen, grasvelden en groenzones bij bijvoorbeeld kantoorgebouwen.

  Groene terreinbescherming

  Het Floriade plantsoenhekwerk van B&G is een terreinbeveiliging die niet direct op een hekwerk lijkt. Deze oplossing is dan zeer geschikt voor verschillende soorten openbare terreinen en beschermt het groene terrein tegen beschadiging door personen of voertuigen.

  Het plantsoenhekwerk garandeert veiligheid

  Met een hoogte van slechts 30 of 40 centimeter vormt het Floriade plantsoenhekwerk een zeer nuttige omheining. Voertuigen kunnen niet zomaar op het groene terrein parkeren. Bescherming voor het gras en de bloemperken, maar ook kunnen parkbezoekers ongestoord in alle veiligheid genieten.

  Duurzaam en onderhoudsvrij

  Alle hekwerken van B&G worden verzinkt en gecoat, dat geldt uiteraard ook voor het plantsoenhekwerk. Dit zorgt ervoor dat het lange tijd roest- en onderhoudsvrij blijft. Zo kan het hekwerk wel tientallen jaren meegaan en blijft het zelfs na intensief gebruik zijn stevigheid en functionaliteit behouden. Niet voor niets kiezen steeds meer bedrijven ervoor hun terreinen te beveiligen met hekwerken van B&G Hekwerk!