• 0 Winkelwagen icoon
 • Spijlenhekwerk

  B&G Hekwerk Logo
  Alles over het spijlenhekwerk van B&G Hekwerk

  Spijlenhekwerk

  Solide, stijlvol en geschikt voor elke locatie

  Een spijlenhekwerk van B&G biedt een betrouwbare beveiliging voor diverse terreinen. Van schoolpleinen tot parkeerterreinen en van distributiecentra tot kantoorgebouwen. Er is een geschikt spijlenhekwerk voor iedere locatie en voor iedere beveiligingsvraag. De spijlenhekwerken van B&G zijn duurzaam, veilig, betrouwbaar en hebben een stijlvol design.

  Spijlenhekwerk geheel naar wens samen te stellen

  De B&G hekwerken zijn geheel naar wens samen te stellen door de keuze uit verschillende soorten spijlen, hoogtes en kleuren. Daarnaast is het mogelijk om het spijlenhekwerk te voorzien van een puntenkam of puntdraad wat een extra beveiliging biedt tegen overklimmen. De spijlenhekwerken van B&G worden verzinkt om een lange levensduur te bewerkstelligen. Naar wens kan het hekwerk voorzien worden van een poedercoating in de kleur die passend is bij het pand en de huisstijl. Zo is er een stijlvolle uitstraling en is het spijlenhekwerk tegelijkertijd beschermt tegen weersinvloeden, slijtage en roestvorming. De duurzame hekwerken van B&G garanderen een onderhoudsvrije terreinbeveiliging die jarenlang meegaat.

  Een spijlenhekwerk van de beste kwaliteit

  De spijlenhekwerken van B&G voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Dit resulteert in een jarenlange onderhoudsvrije omheining. Om stabiliteit te waarborgen worden de staanders van het B&G spijlenhekwerk stevig in de bodem verankerd. De blinde verbindingen tussen staanders en spijlenvakken zorgen ervoor dat het niet mogelijk is om het hekwerk ongewenst te demonteren.

  Veiligheid voorop

  Uiteraard voldoen onze spijlenhekwerken aan de laatste Europese veiligheidsnormen Windgebied 2 conform NEN EN 1991-1-4:2011. Kwaliteit en veiligheid zijn door B&G Hekwerk gewaarborgd.