• 0 Winkelwagen icoon
 • Educade

  B&G Hekwerk Logo
  Spijlenhekwerk Educade van B&G Hekwerk: kindvriendelijk hekwerk voor oa scholen

  Educade

  Kleurrijk én kindvriendelijk

  Voor het omheinen van scholen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en speelplaatsen ontwikkelde B&G de Educade spijlenhekwerk. Met dit spijlenhekwerk, dat in vele vrolijke kleuren leverbaar is, is het bijna niet mogelijk voor kinderen om het terrein zelfstandig te verlaten. De draaipoort is voorzien van een speciaal ontworpen draai/duwsluiting, waardoor het voor jonge kinderen nauwelijks mogelijk is de poort te openen. Door de kleurrijke afrastering fungeert tevens als een duidelijke grens voor ongewenste bezoekers.

  Kleurrijke keuze
  De kleurrijke Educade spijlenhekwerk is per meter leverbaar in de kleuren geel, groen, rood en blauw. Perfect te combineren en lekker kleurrijk!

  Strenge en kindvriendelijke eisen
  Met Educade voldoen we aan de strengste eisen op het gebied van kind-vriendelijkheid. Het hekwerk heeft bijvoorbeeld geen scherpe of uitstekende delen. Ook opstap-mogelijkheden ontbreken en zo worden ongewenste klauter- of klimpartijen voorkomen. Door de onderste ligger zeer dicht bij de grond te monteren, wordt voorkomen dat kinderen onder het hek door kunnen kruipen.

  Veiligheid voorop
  Educade voldoet ruim aan alle specifieke veiligheidseisen en is zeer geschikt voor alle plaatsen waar kinderen spelen. Zo heeft het draaipoort een vaste afstand van 78 millimeter tussen de spijlen. Bovendien is het niet mogelijk op de draaipoort te staan tussen de 20 en 70 centimeter hoogte. De afstand tussen de bodem en de onderligger bedraagt maximaal 5 cm. Hierdoor wordt ongewenst klimmen onmogelijk gemaakt. Los van de veiligheid van kinderen houd je ook eventueel ongewenste bezoekers buiten de deur. Uiteraard voldoet de Educade draaipoort aan de laatste Europese veiligheidsnormen NEN en zijn ze door TÜV CE-gecertificeerd. Kwaliteit en veiligheid zijn door B&G Hekwerk gewaarborgd.

  Meerdere varianten
  Naast het Educade spijlenhekwerk is er ook de keuze voor een Barricade, Rondissade of het Palissade spijlenhekwerk. Voor iedere wens en beveiligingsvraag heeft B&G de juiste oplossing, Het Educade hekwerk heeft een bijpassende draaipoort, om de vrolijk gekleurde terreinomheining compleet te maken. Naar wens kan de toegangspoort uitgevoerd worden met elektronische toegangscontrole.