Stage & afstuderen

Binnen B&G zijn er ook mogelijkheden voor stagiairs en/of afstudeerders. Soms hebben we zelf al ‘stage-vacatures’, die dan hier op de site worden geplaatst. Veelal zal dit het geval zijn wanneer we een vastomlijnd project hebben gedefinieerd waarvoor we graag studenten in willen zetten.

Daarnaast staan we ook open voor initiatieven en voorstellen van studenten zelf. Dus staat er geen vacature voor een stageplaats, maar denk je een toegevoegde waarde te kunnen hebben voor onze organisatie, in combinatie natuurlijk met je eigen leerdoelen en dat wat school aan eisen stelt, laat ons dan iets weten. We bekijken dan de mogelijkheden en laten je dit zo snel mogelijk weten.

Stages zijn niet altijd mogelijk, want we vinden het belangrijk dat er voldoende tijd vrij gemaakt kan worden voor begeleiding. En die tijd is er niet altijd op iedere afdeling. Daarnaast kan het natuurlijk ook zo zijn dat er al studenten bezig zijn met een bepaald onderwerp. Eventuele stage-vacatures vind je onder Vacatures.

Graag horen we van je als je bij ons stage zou willen lopen of je afstudeerproject bij ons vorm zou willen geven.

Wil je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden voor een stage, reageer dan even per e-mail (hrm@bghekwerk.nl). Geef zo goed mogelijk aan wat de stageperiode zal zijn, of het een meeloop-stage is of een vastomlijnde opdracht, welke opleiding je volgt (en op welk niveau). Daarnaast ontvangen we natuurlijk graag je cv.