Komen jullie ons sales-team versterken?

Door interne verschuivingen, wat mensen die doorgroeien en hun kwaliteiten op een andere plek in gaan zetten en groei van de organisatie hebben we ruimte voor nieuwe talenten. Dus misschien zijn we wel op zoek naar jou… en jij naar ons.

Ben je commercieel, of ook meer technisch? Een junior of ga je al wat langer mee? We hebben ruimte voor alle ‘smaken’?

We willen je niet vermoeien met een lang verhaal met functie vereisten, want we zoeken met name naar de klik. En we achten je verstandig genoeg om zelf een aanvullend beeld te vormen van de diverse functies die we voorhanden hebben. Los daarvan, als we denken dat we een match zijn voor elkaar, dan nodigen we je sowieso uit voor een eerste kennismaking en gaan we natuurlijk meer vertellen over de ins en outs.

Dus wat zoeken we?

Voor alle rollen geldt eigenlijk dat je het beste past als je: pro-actief bent, zorgvuldig werkt, zowel commercieel als administratief sterk bent en je het beste tot je recht komt in een platte organisatie, waar de deuren open staan en de drempels laag zijn.

Wil jij je aanmelden voor een verdere kennismaking onder het genot van een kop koffie (of wat anders)? Overtuig ons dan van je toegevoegde waarde en wie weet treffen we elkaar binnenkort! Om onze technische kennis te borgen, maar ook te gaan zorgen voor een upgrade, zijn we tot slot op zoek naar een Sales-Engineer. In deze rol werk je in het team van Projecten, maar ben je inzetbaar voor de gehele organisatie.

Je houdt alle ontwikkelingen bij in de markt (vaak op het gebied van Elektro), zodat wij onze positie in de markt kunnen behouden. Je ondersteunt bij ontwikkelingen van Engineering, je adviseert de buitendienst, je ondersteunt bij complexe e-offertes en bent een van de keyspelers van het Productoverleg binnen onze organisatie (de plek waar we keuzes maken voor ontwikkelingen op onze producten).

Groeten,

Ron, Manager Sales

Jouw overtuigende ‘verkoop van jezelf’, zien we graag tegemoet via hrm@bghekwerk.nl