• 0 Winkelwagen icoon
 • Rondissade

  B&G Hekwerk Logo
  Spijlenhekwerk Rondissade van B&G Hekwerk: veilig hekwerk met luxe uitstraling

  Rondissade

  Veiligheid met een luxe uitstraling

  Het Rondissade spijlenhekwerk is een zeer geschikte oplossing voor een veilige afsluiting van het bedrijfsterrein en heeft een hoogwaardig design. Rondissade is een hekwerk met verticale, ronde spijlen die door de horizontale liggers steken waardoor het spijlenhekwerk een esthetisch aantrekkelijk oogt. Het beeld wordt versterkt door de blinde verbinding tussen staanders en spijlenvakken. De zwarte kunststof afdekkappen op de staanders maken het plaatje af.

  Het Rondissade spijlenhekwerk wordt vaak toegepast op locaties waar een veilige omheining met een hoogwaardige uitstraling gewenst is, bijvoorbeeld bij kantoorparken en bedrijfsterreinen, maar ook bij scholen en sportverenigingen. Het spijlenhekwerk is verkrijgbaar in diverse afmetingen en wordt verzinkt om een lange levensduur te bewerkstelligen. Naar wens wordt het hekwerk door B&G geleverd in een gepoedercoate afwerking. Het hekwerk is per meter uit te bereiden.

  Stevig verankerd

  Voor jarenlange stevige verankering heit B&G de staanders van het Rondissade spijlenhekwerk diep de bodem in. De blinde verbindingen tussen staanders en spijlenvakken bevorderen de veiligheid en voorkomen ongewenst demonteren. Omdat ook dit hekwerk voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen kunnen klanten tot in lengte van jaren rekenen op een onderhoudsvrije omheining.

  Meerdere varianten

  Naast het Rondissade spijlenhekwerk is er ook de keuze voor een Barricade, Palissade of het Educade spijlenhekwerk. Voor iedere wens en beveiligingsvraag heeft B&G de juiste oplossing, Het Rondissade hekwerk heeft een bijpassende draai– of schuifpoorten, om de terreinomheining compleet te maken. Naar wens kunnen deze toegangspoort uitgevoerd worden met elektronische toegangscontrole.