Rondissade

Rondissade

Veiligheid met een luxe uitstraling

Het Rondissade spijlenhekwerk is een zeer geschikte oplossing voor een veilige afsluiting van het bedrijfsterrein en heeft een hoogwaardig design. Rondissade is een hekwerk met verticale en ronde spijlen die door de horizontale liggers steken waardoor het spijlenhekwerk esthetisch aantrekkelijk oogt. Het beeld wordt versterkt door de blinde verbinding tussen staanders en spijlenvakken. De zwarte kunststof afdekkappen op de staanders maken het plaatje af.

Het Rondissade spijlenhekwerk wordt vaak toegepast op locaties waar een veilige omheining met een hoogwaardige uitstraling gewenst is, bijvoorbeeld bij kantoorparken en bedrijfsterreinen, maar ook bij scholen en sportverenigingen. Het spijlenhekwerk is verkrijgbaar in diverse afmetingen en wordt verzinkt om een lange levensduur te bewerkstelligen. Naar wens wordt het hekwerk door B&G Hekwerk geleverd in een gepoedercoate afwerking.

Stevig verankerd

Voor jarenlange stevige verankering heit B&G Hekwerk de staanders van het Rondissade spijlenhekwerk diep de bodem in. De blinde verbindingen tussen staanders en spijlenvakken bevorderen de veiligheid en voorkomen ongewenst demonteren. Omdat ook dit hekwerk voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen kunnen klanten tot in lengte van jaren rekenen op een onderhoudsvrije omheining.

Meerdere varianten

Naast het Rondissade spijlenhekwerk is er ook de keuze voor een Barricade of Palissade spijlenhekwerk. Voor iedere wens en beveiligingsvraag heeft B&G Hekwerk de juiste oplossing. Het Rondissade hekwerk heeft bijpassende draai– of schuifpoorten om de terreinomheining compleet te maken. Naar wens kunnen deze toegangspoorten uitgevoerd worden met elektronische toegangscontrole.