• 0 Winkelwagen icoon
 • Pro-Turner

  B&G Hekwerk Logo
  Draaipoort Pro Turner (Pro-Turner) van B&G Hekwerk

  Pro-Turner

  De beste draaipoort in de markt!

  De meest solide en veelzijdige poort is de Pro-Turner draaipoort. Deze draaipoort is uitermate geschikt voor het high security segment en is tevens beschikbaar met elektrische geluidsarme aandrijving. Daarmee is de draaipoort uitermate geschikt voor bedrijfsterreinen, scholen, sportvelden en kantoorparken.

  Vormgeving

  Bij een effectieve terreinbeveiliging hoort een goed beveiligde poort. De Pro-Turner draaipoort onderscheidt zich door de zware uitvoering en een hoogwaardige afwerking. De poort bestaat uit een zeer stevig basisframe met spijlen of draadmat en is op maat verkrijgbaar tot 12 meter in dubbele uitvoering. De Pro-Turner draaipoort is leverbaar in de uitvoering Barricade, Rondissade, Palissade en Carrade welke zorgen voor een tijdloze, strakke uitstraling. Deze draaipoort brengt functionaliteit en design samen tot een geheel.

  De Pro-Turner heeft een uniforme constructie

  De poort bestaat uit een uniek en stevig basisframe. In dit basisframe zijn draadmatten zoals bij een draadmathekwerk gelast of spijlen zoals bij een spijlenhekwerk. De poortpalen zijn altijd in kokerprofiel uitgevoerd en staan op een dikkere voetplaat voor nog meer stabiliteit. De poortvleugels zijn aan de poortpalen bevestigd met nauwkeurig instelbare scharnieren. De Pro-Tuner kan tot 180 graden opendraaien, wat zorgt voor een maximale doorgang. De veilige en unieke sluiting heeft in elkaar grijpende delen, waardoor het onmogelijk is de poort te forceren met een breekijzer.

  Veiligheid voorop

  Uiteraard voldoet de Pro-Turner draaipoort aan de laatste Europese veiligheidsnormen NEN en zijn ze door TÜV CE-gecertificeerd. Kwaliteit en veiligheid zijn door B&G Hekwerk gewaarborgd.

  Service en onderhoud

  Regelmatig onderhoud van Pro-Turner verlengt de levensduur en voorkomt veelal storingen of kostbare reparaties. Waarborg de veiligheid van bezoekers en het personeel door de draaipoort te laten keuren en onderhouden. Zodoende voldoet het toegangsbeheer aan de verplichte Europese norm NEN-norm EN 13241: 2003 + A2: 2016. Lees meer over de onderhoudscontracten van B&G.