Barricade

Barricade

Tijdloos, modern en functioneel

Het spijlenhekwerk Barricade is gemaakt van staal en heeft een bijzonder functionele uitstraling. Door de ronde spijlen die tussen de liggers zijn geplaatst heeft het Barricade hekwerk een modern en strak design. Het tijdloze en klassieke uiterlijk van de Barricade gaat jarenlang mee. Het Barricade spijlenhekwerk is zeer geschikt voor locaties waar een strak en duurzaam hekwerk gewenst is. Ook wordt dit hekwerk zeer vaak geplaatst bij kantoorparken, bedrijfsterreinen, onderwijsinstellingen en sportvelden.

Naar wens samen te stellen

Het Barricade hekwerk met spijlen wordt verzinkt om een lange levensduur te bewerkstelligen en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Naar wens kan het hekwerk in de gewenste huisstijlkleur of pandkleuren gepoedercoat worden. Het Barricade hekwerk heeft een bijpassende draai– of schuifpoorten, om de terreinomheining compleet te maken. Naar wens kunnen deze toegangspoorten uitgevoerd worden met elektronische toegangscontrole.

Strak design door blinde verbinding

Door het gebruik van blinde verbindingen aan het gehele hekwerk krijgt het een strak design en wordt de veiligheid bevorderd. Zoals bij elk spijlenhekwerk van B&G zijn er geen beugels, bouten, moeren of lasnaden te ontdekken. Deze onderdelen zorgen voor een minder mooi aanzicht en kunnen uitnodigen tot vernieling van een hek.

Overklimbeveiliging

Hekwerken hoger dan 150 centimeter worden voorzien van een puntenkam. Hiermee wordt voorkomen dat ongewenste personen over het hek klimmen. Voor situaties met meer risico is het mogelijk om voor roterende punten, puntdraden of een hek detectiesysteem te kiezen. Voor jarenlange stevige verankering heit B&G de staanders van het Barricade spijlenhekwerk diep de bodem in. De B&GHekwerk spijlenhekwerken voldoen aan alle geldende normen en wetgeving. Veiligheid van mensen, terrein en materiaal is door B&G Hekwerk gegarandeerd.