Houd
Zorgen
Buiten
Welkom bij B&G Hekwerk
Contact

Contact

We zijn op de volgende manieren te bereiken:

Per post:
B&G Hekwerk
Postbus 66
5680 AB Best

Per mail: info@bghekwerk.nl
Per telefoon: 0499-363666


Vanuit de richting Amsterdam, Utrecht, Den Bosch (A2)
U rijdt in zuidelijke richting op de A2 richting Eindhoven. Neem de afslag Best [nr 28] en ga onderaan de afslag bij het verkeerslicht rechtsaf. Vervolgens gaat u bij de volgende verkeerslichten rechtdoor de Willem de Zwijgerweg op. Kies de tweede straat links (Industrieweg) en volg deze bijna tot het einde: u treft het kantoor van B&G aan de linkerzijde.

Vanuit de richting Breda, Tilburg (A58)
U rijdt in oostelijke richting op de A58 richting Eindhoven. Ga bij Eindhoven de A2 op richting Den Bosch, Utrecht, Amsterdam. Op de A2 neemt u de afslag Best [nr 28] en gaat onderaan de afslag bij het verkeerslicht linksaf. Vervolgens gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor de Willem de Zwijgerweg op. Kies de tweede straat links (Industrieweg) en volg deze bijna tot het einde: u treft het kantoor van B&G aan de linkerzijde.

Vanuit de richting Maastricht, Eindhoven
U rijdt in noordelijke richting op de A2 richting Eindhoven. Blijf bij Eindhoven op de A2 richting Den Bosch, Utrecht, Amsterdam. Op de A2 neemt u de afslag Best [nr 28] en gaat u onderaan de afslag bij het verkeerslicht linksaf. Vervolgens gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor de Willem de Zwijgerweg op. Kies de tweede straat links (Industrieweg) en volg deze bijna tot het einde: u treft het kantoor van B&G aan de linkerzijde.

Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de producten en diensten van B&G, neem dan contact met ons op.

Dat kan heel eenvoudig met behulp van het contactformulier. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen we u minimaal uw emailadres en telefoonnummer in te vullen.Vragen? Wij nemen direct contact met u op Direct contact
Uitgebreid nalezen? Vraag onze brochure aan! Gratis brochure aanvragen