Eco-Turner

Draaipoort Eco-Turner B&G

Een functionele en eigentijdse beveiligingsoplossing

Ben je op zoek naar een functionele en eigentijdse beveiligingsoplossing? Een functionele looppoort voor dagelijks gebruik is de B&G Eco-Turner draaipoort. Deze comfortabele draaipoort met een aantrekkelijke prijs- / kwaliteitverhouding wordt veelal geplaatst bij sportparken, privéterreinen en woningbouwprojecten. Hiermee ben je verzekerd van goede beveiliging en kies je voor een duidelijke afscheiding tussen jouw terrein en de openbare ruimte of naastgelegen terrein(en).

Comfortabel en veilig

De Eco-Turner is vervaardigd uit degelijke Promade dubbelstaafmatten en is hierdoor erg robuust en vandaalbestendig. De draaihoek van de poort is circa 100 graden en de poort is volledig af te sluiten met het veilige europrofiel smalslot. De stelbare scharnieren en de functionele kruksluiting zorgen voor een comfortabele toegang tot het terrein. De in elkaar grijpende delen en de afgeschermde schieters gaan forceren effectief tegen. De Eco-Turner draaipoort wordt geleverd met een doorgang van 1,25 tot 2,50 meter breed.

Kwaliteit en duurzaamheid

Kies je voor de Eco-Turner draaipoort van B&G Hekwerk, dan kies je voor kwaliteit én duurzaamheid. De constructie in staal en metaal van zowel de poort als de scharnieren is namelijk niet alleen zeer robuust, maar verzekert je ook van een lange levensduur. Zo gaan kwaliteit en duurzaamheid hand in hand bij onze Eco-Turner.

Veiligheid voorop

Uiteraard voldoet de Eco-Turner draaipoort aan de laatste Europese veiligheidsnormen NEN. Daarnaast is de Eco-Turner door TÜV gecontroleerd en CE-gecertificeerd. Naast kwaliteit en duurzaamheid is dus ook veiligheid door B&G Hekwerk gewaarborgd. Dat maakt het een zeer complete oplossing, voor zeer uiteenlopende toepassingen.

Service en onderhoud op de Eco-Turner

Regelmatig onderhoud van draaipoort verlengt de levensduur en voorkomt veelal storingen of kostbare reparaties. Om de veiligheid van personeel en bezoekers te waarborgen is het mogelijk om B&G Hekwerk de draaipoort te laten keuren en onderhouden met een onderhoudscontract. Zo voldoet de poort aan de verplichte Europese norm NEN-EN 13241: 2003 + A2: 2016.

Meer weten?

Onze experts helpen je graag verder. Neem contact met ons op!