Draaipoort

Draaipoort van B&G Hekwerk

Draaipoort voor alle doeleinden

Voor elke toegang heeft B&G Hekwerk een oplossing op maat. Bij een effectieve terreinbeveiliging hoort natuurlijk een poort die de beveiligingslijn compleet maakt, perfect passend bij het gekozen hekwerk. De draaipoorten van B&G zijn geschikt voor de meest uiteenlopende locaties waarbij ze een duurzame oplossing zijn voor het dagelijks gebruik. Onze draaipoort is aantrekkelijk geprijsd en biedt tegelijkertijd een investering in veiligheid en uitstraling.

Voor iedere omgeving is er een B&G poort

Voor de jaren heen is B&G expert geworden als het gaat om beveiliging van buitenterreinen. Samen met de opdrachtgever kijken we naar de wensen en de beste oplossing om zorgen buiten te houden. De draaipoorten van B&G Hekwerk zijn geschikt voor uiteenlopende bedrijfsterreinen, kantoorpanden en onderwijsinstellingen. Maar ook zijn de poorten perfect toepasbaar voor sportverenigingen of voor privéterreinen.

Een enkele of dubbele draaipoort?

De draaipoort van B&G is leverbaar in verschillende uitvoeringen en met verschillende afmetingen. Afhankelijk van de wensen en toepassing is er de mogelijkheid voor een enkele draaipoort of een dubbele draaipoort, handbediend of met geruisloze elektrische bediening. De dubbele draaipoort is geschikt voor doorgangen tot wel 12 meter. De keuze voor de juiste poort is afhankelijk van de beveiligingsbehoefte. Elke veiligheidsuitdaging is uniek, onze deskundige medewerkers adviseren graag bij het maken van de juiste keuze.

De draaipoort van B&G is verkrijgbaar in diverse varianten:

Verschillende locaties vragen om verschillende poorten om de beveiligingslijn compleet te maken. Bij B&G is er de keuze uit diverse draaipoorten, elk met zijn eigen voordelen.

  • Pro-Turner, zware uitvoering en hoogwaardige afwerking
  • Comfort-Turner, degelijke, functionele draaipoort met aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding
  • Eco-Turner, functionele tuinpoort voor dagelijks gebruik
  • SpeedGate, veilig en razendsnel open en dicht voor verschillende situaties

Op zoek naar een degelijke, functionele draaipoort met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding? Dan is de Comfort-Turner draaipoort zeer geschikt. Deze is opgebouwd uit een uniek en zeer solide basisframe voorzien van spijlen. De poorten kunnen 180º opendraaien voor een maximale doorgang. Een functionele looppoort voor dagelijks gebruik is de Eco-Turner draaipoort. Deze comfortabele poort wordt veelal geplaatst bij sportparken, privéterreinen en woningbouwprojecten.

De meest solide en veelzijdige poort is de Pro-Turner draaipoort. Deze poort is uitermate geschikt voor het high security segment en is ook beschikbaar met elektrische geluidsarme aandrijvingen.