Spijlenhekwerk

Project Bleckmann Almelo: Grootste circulaire distributiecentrum van Nederland | Voorzien van hekwerk, schuifpoorten en draaipoorten door B&G Hekwerk

Stijlvolle veiligheid, spijl voor spijl.

Ons spijlenhekwerk is een hekwerktype dat stijl en veiligheid perfect combineert. De constructie wordt stevig verankerd in de grond en is gemaakt van duurzaam materiaal. Hierdoor biedt het spijlenhekwerk optimale bescherming, terwijl de omheining er verzorgd uitziet.

Jouw keuze, onze taak

Het spijlenhekwerk is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. We bieden 4 soorten spijlenhekwerk aan: de rondissade, de barricade, de palissade en de mikasade. Elk type hekwerk heeft zijn eigen unieke kwaliteiten. Bovendien kunnen de spijlenhekwerken geleverd worden in diverse afmetingen. De hoogte en breedte kunnen naar wens worden besteld. Ook zijn er verschillende kleuropties beschikbaar. Spijlenhekwerken vormen over het algemeen een goede combinatie met onze poorten. Met name de schuif– en draaipoorten sluiten naadloos aan op het spijlenhekwerk.

De beste kwaliteit, voor elk terrein

Onze hekwerken zijn gemaakt met als uitgangspunt een zo lang mogelijke levensduur. Hiervoor maken we gebruik van zelf ontwikkelde productieprocessen en kiezen we zorgvuldig onze materialen uit. Naast het robuust maken van het spijlenhekwerk zorgen we er ook voor dat B&G hekwerk makkelijk te repareren is. Zo ben je in elk geval verzekerd van snelle oplossingen zonder te hoge kosten.

Daarnaast voldoen onze spijlenhekwerken aan de laatste Europese veiligheidsnormen “Windgebied 2” conform NEN EN 1991-1-4:2011. Zo weet je zeker dat je hekwerk hebt staan waar je op kunt vertrouwen.