Spijlenhekwerk

B&G Hekwerk Logo
Alles over het spijlenhekwerk van B&G Hekwerk

Spijlenhekwerk

Stijlvolle veiligheid, spijl voor spijl.

Ons spijlenhekwerk is een type hekwerk welke stijl combineert met veiligheid. De constructie word stevig in de bodem verankerd en is gemaakt van stevig materiaal. Hierdoor bied het spijlenhekwerk optimale bescherming, terwijl de omheining er netjes uitziet.

Jouw keuze, onze taak

Het spijlenhekwerk is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. We maken onderscheid in 4 soorten spijlenhekwerk. Namelijk, de rondissade, de barricade, de palissade en de mikasade. Elk type hekwerk heeft zijn eigen kwaliteiten. Daarnaast is oplevering mogelijk in verschillende maten. De hoogte en breedte zijn naar smaak te bestellen. Verschillende kleuren zijn ook mogelijk. Spijlenhekwerken passen over het algemeen goed bij onze poorten. Voornamelijk de schuif- en draaipoorten passen naadloos bij het spijlenhekwerk.

De beste kwaliteit, voor elk terrein

Onze hekwerken zijn gemaakt met als uitgangspunt een zo lang mogelijke levensduur. Hiervoor maken we gebruik van zelf ontwikkelde productieprocessen en kiezen we zorgvuldig onze materialen uit. Naast het robuust maken van het spijlenhekwerk zorgen we er ook voor dat B&G hekwerk makkelijk te repareren is. Zo ben je in elk geval verzekerd van snelle oplossingen zonder te hoge kosten.

Daarnaast voldoen onze spijlenhekwerken aan de laatste Europese veiligheidsnormen “Windgebied 2” conform NEN EN 1991-1-4:2011. Zo weet je zeker dat je hekwerk hebt staan waar je op kunt vertrouwen.