A-Liner

Project Bleckmann Almelo: Grootste circulaire distributiecentrum van Nederland | Voorzien van hekwerk, schuifpoorten en draaipoorten door B&G Hekwerk

A-Liner schuifpoort van B&G

De stille A-Liner aluminium schuifpoort is licht van gewicht, strak van design en bovendien zeer geschikt voor brede doorgangen. Een zeer mooi vormgegeven schuifpoort. Symmetrisch opgebouwd, voorzien van een aluminium vleugel, stalen portalen en heeft voor het oog volledig verborgen wielen. De inwendige geleiding zorgt voor een soepele bediening.

Snelle doorgang met de A-Liner

De A-Liner schuifpoort is razendsnel en ideaal voor locaties waar een snelle doorstroming van het verkeer gewenst is. De aluminium A-Liner schuifpoort overbrugt makkelijk en snel een afstand van 12 meter in enkele uitvoering en 24 meter in de dubbele uitvoering. Afhankelijk van de locatie is er de mogelijkheid voor een schuifpoortaandrijving met een openingssnelheid van 25 tot 50 cm per seconde. Bij een dubbele schuifpoort opent deze dus dubbel zo snel, van 50 tot maar liefst 100 cm per seconde.

A-Liner sterk en veilig

Uiteraard voldoet de A-Liner schuifpoort aan de laatste Europese veiligheidsnormen NEN, is deze schuifpoort door TÜV gecontroleerd en CE-gecertificeerd. Kwaliteit en veiligheid zijn door B&G Hekwerk gewaarborgd.

Service en onderhoud

Regelmatig onderhoud van schuifpoorten en toegangsbeheer systemen verlengt de levensduur en voorkomt veelal storingen of kostbare reparaties. Om de veiligheid van personeel en bezoekers te waarborgen kunt u ervoor kiezen om B&G Hekwerk de schuifpoort te laten keuren en onderhouden. Zo voldoet de poort aan de verplichte Europese norm EN 13241: 2003 + A2: 2016. Lees meer over onze onderhoudscontracten.