Houd zorgen buiten met B&G Hekwerk

Hekwerken en poorten kun je overal bestellen. Die van B&G Hekwerk zijn echter in de eigen productiefaciliteiten geproduceerd en zijn van de allerhoogste kwaliteit. Daar zorgen we al sinds 1963 voor. In die tijd heeft B&G zich ontwikkeld tot een moderne organisatie die als doel heeft een belangrijke rol te spelen bij het bieden van een zorgeloos leven voor haar klanten. Zowel in Nederland als daarbuiten.

B&G hekwerk biedt klanten volledige zorgeloosheid, van bestekservice tot installatie en van service en onderhoud. B&G staat voor Toegankelijkheid, Beleving en Vakmanschap. Om dat te kunnen garanderen, heeft B&G meer dan 150 medewerkers in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Want ons vakgebied is het mooiste wat er is. Tenminste dat vinden wij!

Persoonlijk benadering

In de markt onderscheiden we ons naast onze producten ook met betrokken, ondernemende verkoopadviseurs en vakkundige monteurs. Behalve met onze producten, onderscheiden we ons in de markt met betrokken ondernemende verkoopadviseurs en vakkundige monteurs. Dag in dag uit adviseren en ontzorgen zij onze opdrachtgevers en bouwen een langdurige relatie op.

Het B&G logo is overal

Ons logo tref je stiekem vaker dan je denkt: met de logobordjes aan ons hekwerk (let er maar eens op) maar mogelijk ook als sponsor van Sparta Rotterdam, SC Cambuur & RKC Waalwijk.

Het spijlenhekwerk van B&G

In ons spijlenhekwerk combineren we degelijkheid met design. De strakke spijlenvakken bevestigen we aan de staanders met blinde verbindingen: beugels, bouten en moeren zijn dus niet zichtbaar. Dat is fraaier, veiliger en voorkomt ongewenst demonteren. Onze monteurs verankeren het hekwerk door de staanders diep in de bodem te heien.

Rondissade: ronde, doorgestoken spijlen

Rondissade is een hekwerk met verticale, ronde spijlen die door de horizontale liggers steken. Veel van onze klanten vinden deze uitvoering esthetisch aantrekkelijk. We passen dit hekwerk vaak toe op locaties waar een hoogwaardige uitstraling gewenst is, bijvoorbeeld bij kantoorparken en bedrijfsterreinen, maar ook bij scholen en sportverenigingen.

Palissade spijlenhekwerk: vierkant de beste

Ook bij Palissade steken de spijlen door de liggers. Het grote verschil: de spijlen zijn vierkant en zijn een kwartslag gedraaid ten opzichte van de ligger. Dat zorgt niet alleen voor een fraaie uitstraling; door hun vorm zijn de spijlen extra robuust. Samen met een zwaardere boven- en onderligger vormt Palissade een stevig en veilig hekwerk.

Barricade spijlenhekwerk: spijlen tussen liggers

Bij de Barricade spijlenhekwerk plaatsen we de verticale, ronde spijlen tussen de twee liggers. Om overklimmen te voorkomen voorzien we uitvoeringen hoger dan 150 centimeter van een puntenkam. Door het industriële karakter wordt dit hekwerk vaak toegepast op locaties waar hoge eisen worden gesteld aan de veiligheid van het terrein zoals overheidsgebouwen, onderwijsinstellingen, stations, luchthavens, stads- en winkelcentra en transport- en distributiebedrijven.

Het draadmathekwerk van B&G

Draadmathekwerken zijn robuuster dan gaashekwerken en hebben een eigentijdse uitstraling. Ze zijn stabiel, veilig, onderhoudsvrij en vandaalbestendig. Vanwege deze eigenschappen passen we ze toe bij openbare gebouwen, stadions en fabrieken, maar ook bij scholen, parken en kinderspeelplaatsen. We bevestigen onze draadmatten met unieke verbindingen aan de staanders. Zo voorkomen we sabotage, rammelen en verzakken.

Carrade: zwaarste kwaliteit draadmathekwerk van B&G

Carrade draadmatten zijn samengesteld uit 2 horizontale draden (rond 8 mm) en 1 verticale draad (rond 6 mm). Ze vormen mazen van 50 x 200 mm. We verankeren deze draadmat aan de staanders met vandaalbestendige bevestigingsklemmen.

Promade: degelijk en betaalbaar draadmathekwerk van B&G

Promade is zeer geschikt voor projecten waar naast veiligheid ook budget een belangrijke factor is. Net als Carrade is Promade een degelijke dubbelstaafmat. De 2 horizontale draden zijn rond 6 mm en de verticale rond 5 mm. De maasafmeting is 50 x 200 mm.

Dirade: enkelstaafs met profilering

Bij Dirade draadmatten vormen de enkele draden (rond 5 mm) mazen van 50 x 200 mm. Voor extra stevigheid zijn ze voorzien van een profilering. Dirade is een prima alternatief voor gaashekwerk.

Securade: maakt overklimmen onmogelijk

Securade is onze meest veilige draadmat. We passen deze vaak toe bij high security locaties, zoals penitentiaire inrichtingen, distributiecentra, energiecentrales en militaire objecten. De fijne mazen van 76 x 12 mm en hoogtes tot 6 meter maken overklimmen onmogelijk.

Gaashekwerk van B&G

Het gaashekwerk van B&G is een relatief onopvallende en tevens functionele oplossing voor de meest uiteenlopende terreinomstandigheden.

Rasterade gaashekwerk: onopvallend maar functioneel

Het Rasterade hekwerk van B&G is toepasbaar op de meest uiteenlopende terreinen. Vanwege de open uitstraling passen we het vaak toe in landelijke omgevingen en rond privéterreinen.

Rasterade is leverbaar:

  • standaard in hoogtes tot 2,5 meter;
  • met en zonder bovenbuis;
  • met en zonder puntdraad.

Voor Rasterade gebruiken we alleen kwaliteitsgaas dat strak te spannen is en ook op termijn niet vervormt.

Sporthekwerk & Blokkadehekwerk van B&G

Sporthekwerk

Hekwerken rondom sportvelden moeten bij elke sport hetzelfde kunnen: ballen binnen houden en te enthousiaste fans van het speelveld weren. Toch stelt elke sport andere eisen aan hekwerk. Als trouwe partner van veel verschillende sportverenigingen weet B&G precies welke eisen dat zijn.

Blokkadehekwerk

Bij locaties met een verhoogd risico op diefstal, vandalisme of ramkraken adviseren we rambestendig hekwerk en wegafsluiters – ons Blokkade Hekwerk. Zo bepaalt u zelf wie uw terrein op- en afrijdt.

Schuifpoort kopen bij B&G

De schuifpoorten van B&G zorgen ervoor dat een terrein snel en veilig afgesloten kan worden. Vóór het plaatsen, en assembleren, en testen we de complete constructie in eigen huis. Dankzij onze eigen vrachtwagens met kraan, leveren we de poorten af en worden ze direct in bedrijf gesteld.

B&G heeft 4 typen schuifpoorten:

De schuifpoorten zijn verkrijgbaar in Barricade, Rondissade en Palissade spijlen uitvoering. Uiteraard voldoen de schuifpoorten aan de Europese veiligheidsnorm NEN EN 13241: 2016 en zijn ze door TÜV gecontroleerd en CE-gecertificeerd. Kwaliteit en veiligheid zijn gewaarborgd.

Schuifpoortaandrijvingen van B&G

Snel, sneller, snelst, zo zijn onze schuifpoortaandrijvingen kort te karakteriseren. Maar wanneer kiest u voor welke aandrijving?

Afhankelijk van de locatie kunt u kiezen voor een aandrijving met een openingssnelheid van 25 tot zelfs 75 cm per seconde. Bij een dubbele schuifpoort opent deze dus dubbel zo snel: van 50 tot zelfs 150 cm per seconde. Hiermee kiest u voor de snelste schuifpoort in de markt. Ideaal voor locaties waar een snelle doorstroming van het verkeer gewenst is.

Meer over onze GTF, BTF & STF aandrijvingen leest u hier.

Draaipoort kopen?

De draaipoorten van B&G zijn leverbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Zo past de poort altijd perfect bij het gekozen hekwerk. De draaipoorten zijn geschikt voor doorgangen tot wel 12 meter.

De poorten kunnen handbediend, maar ook elektrisch aangedreven worden geleverd, waarbij beide poortdelen automatisch geopend worden. De draaihoek waarmee de poortvleugels opendraaien biedt maximale manoeuvreerruimte.

B&G heeft 4 typen draaipoorten:

Voor toegangsbeheer bent u bij B&G Hekwerk aan het juiste adres

Onze slagbomen zijn ideaal voor toegangscontrole van wegen of terreinen en worden vaak ingezet bij truckparkings, bedrijventerreinen, parkeerterreinen, garages, havens en high security-locaties. Liever de gebruikersstromen per persoon reguleren? Een tourniquet, ook wel draaitrommel genoemd, geeft steeds maar één persoon toegang tot het terrein. Mogelijkheden genoeg!

Top-service, met of zonder onderhoudscontract

Wel of geen onderhoudscontract – bij B&G kunt u dat cliché stapje extra verwachten. Tijdens advies, tijdens aankoop, na aankoop en bij een storing of schade.

B&G Hekwerk is onderdeel van de S4G-groep

Binnen de S4G-groep nemen ook andere bekende namen binnen de hekwerk-branche deel, zoals Total Fence en Gelmo.

Social Media van B&G

Volg ons op LinkedIn, Facebook & Instagram!