Onderdelen
In onze Service Webshop kunt u terecht voor de meest voorkomende onderdelen voor onze hekwerken, poorten en toegangscontrolesystemen, zoals sloten, handzenders, poortvangers, etc. De producten worden per post of koerier bij u bezorgd en kunnen door u zelf geplaatst worden. De prijzen van de onderdelen zijn op aanvraag beschikbaar via onderdelen@bghekwerk.nl.

Wilt u de onderdelen door een monteur van B&G laten leveren en monteren? Stuur dan een reparatieopdracht in via het contactformulier.

Service, onderhoud of storingen?
Als het moet zijn we er snel. Hoewel onze producten en beveiligingsoplossingen voldoen aan de modernste eisen, kan er altijd iets mis gaan. Daarom is service en onderhoud een onlosmakelijk onderdeel van onze dienstverlening. Sterker nog, bij B&G is deze discipline een professioneel apparaat dat 24 uur per dag bereikbaar is door heel Nederland. Het uitgebreide serviceteam staat paraat in verschillende plaatsen door het land en kan dus snel op de plaats van bestemming zijn. Het serviceteam bestaat uit electro- en mechanische monteurs.

Verzoek tot reparatie
Via dit online formulier kunt u een storing of schade doorgeven. Na ontvangst van uw getekende reparatieopdracht wordt zo spoedig mogelijk een monteur ingepland. De werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van nacalculatie. U kunt echter ook kiezen voor een schade-inspectie taxatie.

Onderhoudscontracten
Binnen de heldere onderhoudscontracten zijn individuele afspraken te maken over de vorm van het contract, de frequentie van onderhoud en responstijden, zodat u gegarandeerd blijft van optimaal werkende beveiligingssystemen.

Wij informeren u graag over:

  • Preventief onderhoud;
  • Correctief onderhoud;
  • All-in onderhoud;
  • Individuele responstijden;
  • Onderhoudsfrequentie