Dirade

Dirade Hekwerk B&G

Onderhoudsvrij en vandaalbestendig hekwerk

Het Dirade draadmathekwerk van B&G staat bekend om zijn onwrikbaar en stabiel concept. Veiligheid speelt een belangrijke rol bij de keuze voor dit hekwerk. Dirade hekwerk is een mooie, onderhoudsvrije en vandaalbestendige terreinbeveiliging. Dirade hekwerken worden vaak geplaatst in drukke en levendige omgevingen zoals openbare gebouwen, stadions, fabrieken en parken.

Kind-veilig
Door de kind-veilige constructie wordt dit draadmathekwerk ook veel toegepast in woonwijken en op kinderspeelplaatsen. Het hekwerk absorbeert duwen, stoten en ballen als kinderspel. Hierdoor is het Dirade hekwerk een beter alternatief op speelplaatsen dan gaashekwerk. De palen en draadmat van het hekwerk vormen samen een stevig en compact geheel.

Unieke combinatie
Het Dirade draadmathekwerk combineert de beste eigenschappen van gaas- en spijlenhekwerk op een unieke manier. Het hekwerk beschikt over stevige onderdelen en een opvallend aanzicht. Hierdoor is dit hekwerk geschikt in een drukke leefomgeving op zowel functioneel als decoratief gebied. Het Dirade hekwerk is samengesteld uit gelaste draadmatpanelen en rechthoekige staanders. De draadmatten zijn opgebouwd uit enkelvoudige draden (5 mm) en voorzien van horizontale versterkingen. Met kunststof klemblokken worden deze draadmatten tegen de staanders bevestigd. Het toegepaste materiaal is onderhoudsvrij.

Mogelijkheden
Het Dirade hekwerk is standaard leverbaar in het zwart en groen. De overige poedercoat-kleuren zijn op aanvraag leverbaar. Optioneel is het hekwerk leverbaar met onder andere een overklimbeveiliging. Het toegepaste materiaal van het Dirade hekwerk is onderhoudsvrij en wordt verzinkt om een lange levensduur te garanderen.