Eco-Liner

Eco-liner schuifpoort van B&G Hekwerk

Licht, functioneel en populair

Door de juiste prijs/kwaliteit verhouding is de vrijdragende aluminium schuifpoort Eco-Liner het meest populaire model schuifpoort van B&G. Licht en functioneel. De Eco-Liner is symmetrisch opgebouwd uit een aluminium vleugel en stalen portalen en heeft voor het oog, volledig verborgen wielen. De inwendige geleiding zorgt voor een soepele bediening.

Uitvoering van de Eco-Liner

Net zoals de A-Liner en de snelle Speed-Liner is de Eco-Liner schuifpoort strak vormgegeven en licht van gewicht. De schuifpoort is efficiënt te produceren en door het doordachte ontwerp zijn de onderhoudskosten minimaal. Afhankelijk van de locatie is er de mogelijkheid voor een schuifpoortaandrijving met een openingssnelheid van 25 tot maar liefst 50 cm per seconde. Bij een dubbele schuifpoort opent deze dubbel zo snel van 50 tot maar liefst 100 cm per seconde.
Bekijk hieronder in welke uitvoeringen deze schuifpoort verkrijgbaar is, elke variant past perfect bij het spijlenhekwerk.

Direct klaar voor gebruik

De Eco-Liner wordt geleverd volgens het plug and play principe. We assembleren en testen de complete schuifpoortconstructie in eigen huis. De eigen B&G vrachtwagens leveren de schuifpoort op locatie af en vakkundige monteurs monteren direct de schuifpoort op een vooraf gestorte fundering.

Veiligheid voorop

Uiteraard voldoet de schuifpoort aan de laatste Europese veiligheidsnormen NEN en is de schuifpoort door TÜV gecontroleerd en CE-gecertificeerd. Kwaliteit en veiligheid zijn door B&G Hekwerk gewaarborgd.

Service en onderhoud

Regelmatig onderhoud van schuifpoorten en toegangssystemen verlengt de levensduur en voorkomt veelal storingen of kostbare reparaties. Om de veiligheid van personeel en bezoekers te waarborgen kunt u ervoor kiezen om B&G Hekwerk de Eco-Liner te laten keuren en onderhouden met onze onderhoudscontracten. Zodoende voldoet u aan de verplichte Europese norm norm EN 13241: 2003 + A2: 2016.