SpeedGate

Speedgate Draaipoort van B&G Hekwerk

SpeedGate voor snelle en gecontroleerde toegang

De SpeedGate is speciaal ontwikkeld om snelheid en veiligheid te bieden in verschillende situaties. Deze draaipoort is bestand tegen vandalisme en gaat razendsnel open en dicht. Dat maakt de SpeedGate uitermate geschikt voor streng beveiligde locaties, parkeergarages, logistieke dienstverleners en appartementencomplexen.

Vormgeving van de SpeedGate

De SpeedGate is een snelvouwhekwerk dat uit meerdere panelen bestaat. Deze panelen vouwen zich twee kanten uit met een snelheid van ongeveer 1 meter per seconde. De snelheid is vergelijkbaar met een slagboom. Door de poort te koppelen aan een systeem voor toegangscontrole is het mogelijk om binnen enkele seconden een object of locatie te openen en te sluiten. SpeedGates reguleren perfect de toegang van gemotoriseerd verkeer tot de locatie. De snelvouwhekken zijn vandaalbestendig, gaan razendsnel open en dicht en sluiten de doorgang volledig af.

Probleemloos en veilig

Een SpeedGate opent snel en kan daardoor bij iedere voertuigpassage openen en weer sluiten. Dat voorkomt extra slagbomen, wachttijden en ongewenste passages. De trackless SpeedGate heeft geen geleiding aan boven- of onderzijde. Dat betekent geen belemmering in doorrijhoogte of een ononderbroken wegdek. Een probleemloze en veilige oplossing voor het toegangsbeheer van elke locatie.

Service en onderhoud

Regelmatig onderhoud van draaiporten en hekwerken verlengt de levensduur en voorkomt veelal storingen of kostbare reparaties. Om de veiligheid van personeel en bezoekers te waarborgen is het mogelijk door de SpeedGate te laten onderhouden met een onderhoudscontract van B&G Hekwerk . Zodoende voldoet de poort aan de verplichte Europese norm NEN-En 13241 en de machinerichtlijn.