Draadmathekwerk

B&G Hekwerk Logo
Draadmathekwerk van B&G

Draadmathekwerk

Stabiel, veilig, onderhoudsvrij en vandaalbestendig

Het draadmathekwerk van B&G is een unieke combinatie van een gaashekwerk en een spijlenhekwerk. Ideaal voor het omheinen van terreinen met veel passanten. Door zijn solide componenten en markante aanblik bewijst het draadmathekwerk, zelfs in een drukke leefomgeving, zijn praktische en decoratieve kracht.

Het draadmathekwerk van B&G is verkrijgbaar in de types:

  • Carrade, omheining met dubbelstaafmatten 8/6/8 en rechthoekige staanders
  • Dirade, omheining met geprofileerde 3D draadmatten en rechthoekige staanders
  • Promade, omheining met dubbelstaafmatten 6/5/6 en rechthoekige staanders
  • Securade, omheining met panelen met kleine mazen 12,7 mm x 76,2 mm

Veiligheid voorop

Het draadmathekwerk is een zeer betaalbaar type hekwerk en is daarom geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Veiligheid speelt een belangrijke rol bij de keuze van dit hekwerk. De draadmathekwerken van B&G hebben geen uitsteeksels en zijn dus veilig voor mens en dier. Draadmathekwerken zijn robuuster dan gaashekwerken en hebben een eigentijdse uitstraling. Kwaliteit en veiligheid zijn door B&G Hekwerk gewaarborgd.

Draadmathekwerk toepassingen

Het draadmathekwerk van B&G is stabiel, veilig, onderhoudsvrij en vandaalbestendig. Vanwege deze eigenschappen is het de perfecte terreinbeveiliging voor openbare gebouwen, stadions en fabrieken, maar ook bij scholen, parken en kinderspeelplaatsen. De draadmatten worden bevestigd met unieke verbindingen aan de staanders. Zo wordt voorkomen dat het hekwerk kan worden gesaboteerd, gaat rammelen of verzakken.