Gaashekwerk

B&G Hekwerk Logo
Gaashekwerk van B&G Hekwerk

Gaashekwerk

Open, vriendelijk en veilig

Het Rasterade Gaashekwerk van B&G is een relatief onopvallende en tevens zeer functionele oplossing voor de meest uiteenlopende terreinomstandigheden en de meest toegepaste vorm van afrastering. Doordat het een duurzaam type hekwerk is, is het geschikt voor vele doeleinden en locaties. Het gaashekwerk heeft een vriendelijke en open uitstraling en toch houdt het ongenodigde gasten buiten de deur. Daarnaast is het mogelijk om het gaashekwerk te laten begroeien. Het Rasterade hekwerk wordt vaak geplaatst in landelijke of bosrijke omgevingen, rond privéterreinen en rond bedrijfsterreinen.

Constante kwaliteit

Bij B&G Hekwerk gebruiken we uitsluitend gaas- en spandraden van constante kwaliteit. Deze hebben een hoge treksterkte en zijn strak te spannen. Voor het opspannen van de Rasterade draden gebruikt B&G de warteltechniek. Hierdoor behoudt het hekwerk tot in lengte van jaren zijn vorm.

Diverse mogelijkheden van ons gaashekwerk

De Rasterade hekwerken van B&G zijn standaard leverbaar in hoogtes tot 2,5 meter, met en zonder bovenbuis en met en zonder puntdraad. De Rasterade LB zonder bovenbuis is een relatief onopvallend, maar functioneel gaashekwerk met open uitstraling. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld privéterreinen.

Het Rasterade ZB gaashekwerk is een wat opvallender, robuuster gaashekwerk voorzien van bovenbuis. Deze zorgt voor extra stevigheid, bijvoorbeeld wanneer de omheining van beplanting voorzien wordt. Optioneel kan de Rasterade ZB geleverd worden met puntdraadhouder, waarmee het gaashekwerk eenvoudig voorzien kan worden van prikkeldraad als overklimbeveiliging.

Duurzaam en onderhoudsvrij

Alle hekwerken van B&G worden verzinkt en gecoat. Dit zorgt ervoor dat het lange tijd roest- en onderhoudsvrij blijft. Zo kan het hekwerk wel tientallen jaren meegaan en blijft het zelfs na intensief gebruik zijn stevigheid en functionaliteit behouden. Niet voor niets kiezen steeds meer bedrijven voor terreinbeveiliging van B&G Hekwerk!