Schuifpoort

Schuifpoort kopen? B&G Hekwerk is specialist in het produceren van Plug-and-Play schuifpoorten | Afgebeeld: A-liner

Snel, veilig en geschikt voor elke locatie

Een schuifpoort van B&G zorgt ervoor dat een terrein snel en veilig afgesloten kan worden. Een schuifpoort staat voor een vlotte en veilige verkeersdoorstroming. Voor iedere locatie, branche en veiligheidsrisico heeft B&G Hekwerk een passende schuifpoort.

Door de jarenlange ervaring en expertise is B&G een begrip geworden als het gaat om toegangsbeheer en beveiliging van buitenterreinen. Samen met de opdrachtgever kijken wij naar de wensen en de beste oplossing voor een optimale beveiliging.

Onze schuifpoort is geschikt voor uiteenlopende bedrijfsterreinen, kantoorpanden en distributiecentra en houden zorgen buiten. Ook is de schuifpoort prima toepasbaar voor privéterreinen.

Snelle doorgang met een schuifpoort

Onze schuifpoort is razendsnel. Ideaal voor locaties waar een snelle doorstroming van het verkeer gewenst is. De aluminium B&G schuifpoorten overbruggen makkelijk en snel een afstand van 12 meter in enkelvleugelige uitvoering én 24 meter in de dubbele uitvoering. Afhankelijk van de wensen en toepassing is er de mogelijkheid voor een schuifpoortaandrijving met een openingssnelheid van 25 tot maar liefst 75 cm per seconde. Bij een dubbele schuifpoort opent deze dus dubbel zo snel: van 50 tot maar liefst 150 cm per seconde. Onze Speed-Liner is de snelste schuifpoort in de markt.

Onze schuifpoort is een combinatie van innovatie en vakmanschap

B&G ontwikkelt, produceert, assembleert en test de complete schuifpoortconstructies in eigen fabriek en levert de poorten Plug and Play op locatie. Deze worden direct door onze vakkundige monteurs in bedrijf gesteld.

Schuifpoorten die voldoen aan alle veiligheidseisen

Uiteraard voldoet onze schuifpoort aan de laatste Europese veiligheidsnormen NEN en zijn de poorten door TÜV gecontroleerd en CE-gecertificeerd. Kwaliteit en veiligheid zijn door B&G Hekwerk gewaarborgd.

Service en onderhoud van B&G

Regelmatig onderhoud van schuifpoorten en toegangssystemen verlengt de levensduur en voorkomt veelal storingen of kostbare reparaties. Om de veiligheid van personeel en bezoekers te waarborgen kunt B&G Hekwerk uw schuifpoort laten keuren en onderhouden, daarvoor bieden wij diverse onderhoudscontracten aan. Zodoende voldoet u aan de verplichte Europese norm NEN-norm EN 13241: 2003 + A2: 2016.