Speed-Liner

Snelle schuifpoort kopen? De Speedliner van B&G Hekwerk is de snelste schuifpoort op de markt!

De snelste aluminium vrijdragende schuifpoort!

De Speed-Liner schuifpoort van B&G Hekwerk is qua constructie zoals de A-Liner maar dan razendsnel. De Speed-Liner is de snelste schuifpoort in de markt; de poort opent met een snelheid van 75 cm per seconde per poortvleugel. Ideaal voor bedrijfsterreinen en distributiecentra waar efficiëntie key is.

De B&G Speed-Liner is de snelste schuifpoort in de markt!

Afhankelijk van de locatie is er de mogelijkheid voor een schuifpoort aandrijving met een openingssnelheid van 75 cm per seconde. Bij een dubbele schuifpoort opent deze dus dubbel zo snel, maar liefst 150 cm per seconde. De stijlvolle, snelle en solide Speed-Liner schuifpoort is verkrijgbaar in de uitvoeringen Rondissade, Palissade en Barricade. Alle varianten passen perfect bij het spijlenhekwerk.

Vormgeving van de Speed-Liner

De Speed-Liner is een zeer mooi vormgegeven schuifpoort. Deze toegangspoort is symmetrisch opgebouwd uit een aluminium vleugel met stalen portalen en heeft voor het oog volledig verborgen wielen. De inwendige geleiding zorgt voor een soepele bediening.

Veiligheid voorop

Uiteraard voldoet de Speed-Liner schuifpoort aan de laatste Europese veiligheidsnormen NEN. Daarnaast is de Speed-Liner door TÜV gecontroleerd en CE-gecertificeerd. Kwaliteit en veiligheid zijn door B&G Hekwerk gewaarborgd.

Service en onderhoud

Regelmatig onderhoud van schuifpoorten en toegangssystemen verlengt de levensduur en voorkomt veelal storingen of kostbare reparaties. Om de veiligheid van personeel en bezoekers te waarborgen kun je kiezen om hekwerken en toegangspoorten te laten keuren en onderhouden met een onderhoudscontract van B&G. Zodoende voldoe je aan de verplichte Europese norm NEN-En 13241 en de machinerichtlijnen.