Hekwerken

B&G Hekwerk Logo

Hekwerken zijn er niet alleen om een terrein te omheinen, maar dienen ook als terreinbeveiliging. Ons uitgebreide assortiment aan hekwerken in verschillende stijlen biedt organisaties, van distributiecentra tot schoolgebouwen, een passend hekwerk voor elke locatie.

Verschillende typen hekwerken

B&G Hekwerk biedt een uitgebreid assortiment aan hekwerken met elk hun eigen uitstraling en functionaliteit. Zo kan een hekwerk een symbolische afscheiding vormen, maar kan het ook dienen om onbevoegden de mogelijkheid te ontnemen zichzelf toegang te verlenen. Of je nu kiest voor een gaashekwerk, draadmathekwerk of een spijlenhekwerk, je bent verzekerd van een oplossing die aansluit bij de beveiligingsbehoefte van het terrein.

Hekwerken op maat

B&G Hekwerk staat voor maatwerkoplossingen. De verschillende hekwerken zijn veelal beschikbaar in meerdere afmetingen en uitvoeringen, zodat er altijd een hekwerk te vinden is dat past bij het ontwerp en de uitstraling van het terrein. Alle hekwerken van B&G Hekwerk worden verzinkt. Dat maakt de hekwerken corrosiebestendig en geeft de beste garantie op een levenslang onderhoudsvrij gebruik.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid een extra poedercoating op de hekwerken aan te brengen, zodat de terreinbeveiliging ook qua kleur past bij de huisstijl en architectuur. Dit garandeert dat de B&G Hekwerk terreinbeveiliging er ook na jaren intensief gebruik nog piekfijn uitziet.

Hekwerk laten plaatsen

Ieder terrein is uniek en heeft specifieke eisen wat betreft terreinbeveiliging en hekwerken. Bij de maatwerk oplossingen die B&G Hekwerk biedt, hoort ook het plaatsen van het hekwerk, althans dat vinden wij.
Een professioneel team van monteurs en adviseurs draagt zorg voor de realisatie van het beveiligingsproject van A tot Z. Na een passend advies op maat, wordt het hekwerk door B&G Hekwerk geplaatst. Het vakkundig laten plaatsen van jouw hekwerken neemt niet alleen werk uit handen, het garandeert ook een optimale beveiliging alsmede een lange levensduur.

Om er zeker van te zijn dat alles optimaal functioneert én blijft functioneren, biedt B&G Hekwerk onderhoudscontracten aan. Mocht er onverhoopt wat aan de hand zijn, dan kun je rekenen op ons serviceteam dat 24/7 klaar staat. Dat geeft wel zo’n veilig gevoel.