Hekwerken vormen de essentie van jouw buitenbeveiliging. Of het nu gaat om distributiecentra, scholen, boerderijen of immense productiefaciliteiten, wij hebben de perfecte oplossing voor elke locatie. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan hekwerken, waarin wij de volgende varianten aanbieden:

Spijlenhekwerk

B&G Hekwerk – Rondissade – Spijlenhekwerk

Naar spijlenhekwerk

Draadmathekwerk

B&G Hekwerk – Draadmathekwerk – Promade – Carrade

Naar draadmathekwerk

Gaashekwerk

B&G Hekwerk – Gaashekwerk

Naar gaashekwerk

Blokkade hekwerk

B&G Hekwerk – Blokkade Hekwerk

Naar blokkadehekwerk

Sterk in elk type hekwerk

  • Spijlenhekwerk: Dit type hekwerk staat bekend om zijn stevigheid en robuustheid, en fungeert als een solide omheining voor bedrijfspanden. Een spijlenhekwerk heeft doorgaans een strakke en verzorgde uitstraling, en is verkrijgbaar in verschillende varianten en afmetingen. De mogelijkheden variëren in termen van de vorm van de spijlen, de hoogte, de kleur en de constructie. Ook bieden wij maatwerkopties aan, zoals te zien is in ons assortiment van Mikasade hekwerken.
  • Draadmathekwerk: Dit type hekwerk is iets minder stevig dan een spijlenhekwerk, maar dit wordt weerspiegeld in de prijs. Het dient als omheining voor bedrijfspanden, scholen en (sport)parken, en is verkrijgbaar in diverse kleuren.
  • Gaashekwerk: Dit type hekwerk biedt een toegankelijke omheining voor verschillende soorten terreinen. Gaashekwerk is ideaal voor (kinder)boerderijen, scholen en tuinen. Daarnaast kan gaashekwerk dienen als een praktische en laagdrempelige afscheiding of tussenwand.
  • Blokkadehekwerk: Dit hekwerk is speciaal ontworpen om de toegang voor voertuigen te blokkeren. Het is relatief laag en ideaal voor het beschermen van wandelpaden, parken en speeltuinen.
  • Plantsoenhekwerk: Dit type hekwerk heeft als hoofddoel het beschermen van plantsoenen, zoals tuinen en parken. Het plantsoenhekwerk wordt iets minder diep in de grond geplaatst dan het blokkadehekwerk, en biedt daardoor een passende oplossing voor het behoud en de veiligheid van groenvoorzieningen.

Diverse uitdagingen, diverse oplossingen

Bij ons vindt je een uitgebreid assortiment aan oplossingen voor allerlei soorten klanten. Hekwerk dient namelijk niet alleen als buitenbeveiliging. We maken onderscheid tussen twee soorten hekwerken: hekwerk voor veiligheidsdoeleinden en symbolisch hekwerk. Of je nu kiest voor onze robuuste spijlenhekwerken of voor onze bescheiden en discrete blokkadehekwerken, wij hebben altijd een passende oplossing beschikbaar.

Op maat gemaakt

Geen afstand is te groot en geen detail is te klein voor ons. Maatwerkoplossingen zijn dan ook geen enkel probleem voor ons. Sterker nog, op maat gemaakt hekwerk brengt voordelen met zich mee! Heb je bijvoorbeeld nog geen precies idee van de ideale verhouding tussen poort en hekwerk? Dan bieden wij maatwerk! Ben je al volledig op de hoogte van je behoeften, maar zoek je een betrouwbare partner die aan deze eisen kan voldoen? Ook dan bieden wij maatwerk! Ongeacht hoe complex de omgeving van jouw terrein ook is, als je dacht dat het onmogelijk was, dan ken je B&G nog niet. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons meedenken!

Wij verzorgen de installatie

Wij staan klaar om jouw nieuwe hekwerk met plezier te installeren. Onze professionele installatieteams zorgen ervoor dat jouw nieuwe beveiliging stevig en betrouwbaar wordt geplaatst. Je hoeft je geen zorgen te maken over bijvoorbeeld losrakende hekwerkgedeelten tijdens zware stormen, want onze servicemonteurs weten precies wat ze doen. Het resultaat? Een langdurige levensduur van jouw hekwerk en jij kunt zorgeloos aan het werk terwijl wij de veiligheid voor je regelen.

Mocht je toch nog extra aandacht nodig hebben van onze specialisten, bijvoorbeeld wanneer iemand per ongeluk tegen je poort rijdt of als er een zwaar object ongelukkig tegen een stuk hekwerk komt, dan staan wij voor je klaar. Met onze onderhoudscontracten ben je verzekerd van snelle assistentie en passende oplossingen zonder lange wachttijden.