Tourniquet

Tourniquet - Toegangsbeheer - B&G Hekwerk

Houd grip op toegang met de tourniquet

Voor veel bedrijven is een gecontroleerde toegang erg belangrijk. Een tourniquet, ook wel draaitrommel genoemd, geeft steeds maar één persoon toegang tot het terrein. Daardoor is de toegang uitstekend te controleren en biedt het de optimale terreinbeveiliging voor elke locatie. Een tourniquet zorgt voor een duurzame, gebruiksvriendelijke, degelijke en geruisloze toegangsverlening. In één draaibeweging betreed men het terrein, evenement of stadion.

Bezoekersstromen managen

Ook voor zeer grote bezoekersstromen, denk bijvoorbeeld aan voetbalstadions of festivalterreinen is het van belang om goed zicht te hebben op de bezoekers en te zorgen voor een goede doorstroming. Bij alle poorten zijn diverse bedieningswijzen mogelijk. Het systeem kan uiteraard gekoppeld worden aan een systeem voor  toegangscontrole, zo geef je alleen toegang aan geautoriseerde personen.

Varianten van 90 tot 180 graden

B&G heeft voor iedere situatie een passende tourniquet. De draaihekken zijn eenvoudig in bestaande situaties te integreren. Tourniquets zijn leverbaar in de varianten van 90, 120 of 180 graden en zijn standaard voorzien van een kaartlezer, noodstroomvoorziening, signaallamp en handontgrendeling bij stroomverlies.

De vele mogelijkheden van een tourniquet

Het is mogelijk dit high-security toegangssysteem te voorzien van een fietssluis of goederendeur. Hiermee wordt het eenvoudiger met een fiets of pakket het terrein te betreden. Ook kan de tourniquet uitgevoerd worden met een dakconstructie. Deze biedt beschutting tegen weersomstandigheden en voorkomt overklimmen. Voor locaties met een minder hoge beveiligingsgraad levert B&G Hekwerk ook heuptourniquets.