Schuifpoortaandrijving

Schuifpoort Aandrijving kopen? Bekijk de Geruisloze GT-, BT- en ST-Schuifpoort Aandrijvingen van B&G Hekwerk

Snel, sneller, snelst!

Dat is de B&G schuifpoortaandrijving kort te karakteriseren. Maar hoe snel is snel genoeg? Welke schuifpoortaandrijving past bij welke poort? Wat vormt de ideale combinatie voor het toegangsbeheer van jouw terrein?  Kortom: wanneer kies je voor welke aandrijving? B&G Hekwerk helpt je graag bij jouw keuze.

De snelste schuifpoortaandrijving in de markt!

Afhankelijk van de wensen en toepassing heeft B&G Hekwerk de keuze uit de geruisloze GT-, BT- en ST- schuifpoortaandrijvingen. Voor een openingssnelheid van 25 tot zelfs 75 cm per seconde per vleugel. Bij een dubbele schuifpoort opent deze dubbel zo snel: van 50 tot zelfs 150 cm per seconde. Onze Speed-Liner is zelfs de snelste schuifpoort in de markt! Ideaal voor locaties waar een snelle doorstroming van het verkeer gewenst is.

GTF Schuifpoortaandrijving

De GTF-aandrijving heeft een snelheid van circa 25 centimeter per seconde per vleugel en is geschikt voor enkele poorten tot 10 meter en dubbele poorten tot 20 meter.

BTF Schuifpoortaandrijving

De BTF-aandrijving heeft een snelheid van circa 50 centimeter per seconde per vleugel. Bij een dubbele schuifpoort sluit de doorgang dus met een snelheid van 1 meter per seconde. Bij poorten groter dan 9 meter is de snelheid circa 30 centimeter per seconde per vleugel.

STF Schuifpoortaandrijving

De STF-aandrijving heeft een snelheid van circa 75 centimeter per seconde per vleugel. Deze schuifpoortaandrijving wordt toegepast op locaties waar bijvoorbeeld kostbare materialen aanwezig zijn of een zeer vlotte doorstroming gewenst is, bijvoorbeeld bij distributiecentra, bedrijfsterreinen, kantoorparken of transportbedrijven. Om te voorkomen dat voertuigen ingeklemd raken kan de aandrijving gecombineerd worden met een detectielus. Efficiëntie is key!