Altijd een passende oplossing voor toegangsbeheer

Met een schuifpoort, draaipoort, slagboom of tourniquet kun je op een gecontroleerde manier bezoekers de toegang verlenen of juist weigeren tot het terrein. Als toonaangevende speler in de markt van terreinbeveiliging beschikt B&G Hekwerk over een breed assortiment toegangspoorten passend bij talloze terreinen en beveiligingsbehoeftes. Zo vind je bij ons altijd een passende oplossing voor de beveiliging van je terrein.

Welke oplossing voor toegangsbeheer past bij mijn terrein?

Een breed toegangsbeheer assortiment betekent ook een brede keuze, maar hoe weet je welke toegangspoort het meest geschikt voor is jouw beveiligingsbehoeften? Bekijk hieronder de verschillende poorten van B&G met elk hun unieke eigenschappen.

 • Schuifpoort
  Zorgt ervoor dat een terrein veilig en snel afgesloten wordt, beschikbaar in een lengte tot wel 24 meter!
 • Draaipoort
  Een enkele of dubbele draaipoort, en handbediend of elektrisch. Draaipoorten zijn functioneel en ideaal om een terrein mee af te sluiten.
 • Elektrische slagboom
  Een toegangsbeheer systeem dat effectief gemotoriseerd verkeer op het terrein reguleert en controleert.
 • Tourniquet
  Draaitrommel voor gecontroleerde toegang voor voetgangers. Tourniquets geven daarnaast een goed overzicht van de bezoekers en zorgen voor goede en snelle doorstroming.

Snelle doorgang met de toegangsbeheer systemen van B&G

Onze poorten zijn razendsnel. Afhankelijk van de locatie kies je voor een aandrijving met een openingssnelheid van 25 tot maar liefst 75 cm per seconde. En bij een dubbele schuifpoort opent deze dus dubbel zo snel: van 50 tot zelfs 150 cm per seconde. De snelste schuifpoort in de markt! Ideaal voor locaties waar een snelle doorstroming van het verkeer gewenst is.

Kortom: er zijn dus talloze mogelijkheden als het aankomt op het optimale toegangsbeheer van jouw terrein. Heb je vragen over één of meer van onze oplossingen of wil je advies voor jouw specifieke situatie? Onze B&G-beveiligingsexperts helpen je graag verder met de keuze voor de juiste toegangsbeheer systemen.