Codia

Codia – bedien en monitor jouw schuifpoort op afstand.

Voor veel bedrijven is het van groot belang dat de toegang tot het bedrijfsterrein vlekkeloos functioneert. Dat geldt voor zowel bedrijfsterreinen, kantoorparken en transportbedrijven. Elk terrein behoeft een goed werkend toegangsbeheer en terreinbeveiliging. Met de door B&G Hekwerk ontwikkelde Codia toegangsbeheer module is het mogelijk om op afstand de elektrisch aangedreven schuifpoorten 24-7 te monitoren en te bedienen. Dankzij deze telemetrie oplossing is er een realtime overzicht van de historie, de openingstijden van de schuifpoort en wanneer onderhoud gewenst is.

Realtime op de hoogte met Codia

De Codia toegangsbeheer module maakt het mogelijk om realtime op de hoogte te zijn van het functioneren van de schuifpoort of bedrijfsentree. Codia bestaat uit een telemetrie-unit en een webapplicatie. Het monitoren en bedienen op afstand van de Eco-Liner, Speed-Liner en A-Liner schuifpoorten wordt hiermee uiterst eenvoudig. Codia wordt toegevoegd aan een nieuwe schuifpoort maar kan ook aan een bestaande schuifpoort worden gekoppeld. Net als voor de schuifpoort geldt dat B&G Hekwerk het systeem plug en play levert.

Storingsmelding schuifpoort

Bij een storing wordt er direct een melding gestuurd, onmisbaar bij poorten die uit het zicht staan. Maar ook buiten reguliere werktijden is de Codia module een zeer waardevolle toevoeging. Het openen van de schuifpoorten voor gewenste en sluiten tegen ongewenste bezoekers is hiermee op afstand te regelen. Bij een storing aan de schuifpoort ontvangt de gebruiker geen weinigzeggende foutcode, maar een melding met een duidelijke en uitgebreide omschrijving van de storing. Op basis van die informatie is het mogelijk om de storing direct zelf op te lossen of om de gekwalificeerde medewerkers van B&G Hekwerk in te schakelen om de storing op te lossen.

Historie gebruik schuifpoort

Met de Codia module is ook de volledige historie van de schuifpoort te raadplegen. Met deze informatie is er een beter inzicht in het gebruik, het onderhoud en de eventuele storingen.

De voordelen van Codia

  • Gratis app (voor opensturing van de gate)
  • Internetapplicatie met volledige overzicht van de poort
  • Opdrachtgever kan eigen poorten bekijken
  • Diverse locaties op afstand te monitoren
  • Per locatie meerdere poorten te bekijken
  • Overzicht van aantal bewegingen per poort
  • Actueel overzicht van inputs en status van poort
  • Historisch overzicht van gebeurtenissen
  • Mogelijkheid om de besturing op afstand te programmeren of te resetten
  • Mogelijkheid om de poort op afstand te bedienen

Abonnement

De Codia module wordt aangeboden in de vorm van een abonnement. Dit abonnement bestaat uit de module, een SIM kaart, het dataverbruik en het gebruik van de internetapplicatie.