Lid van de Nederlandse Hekwerk Industrie

Service & Diensten

Service, onderhoud of storingen?

Hoewel onze producten en beveiligingsoplossingen voldoen aan de modernste eisen, kan er altijd iets mis gaan. Daarom is service en onderhoud een onlosmakelijk onderdeel van onze dienstverlening. Sterker nog, bij B&G is deze discipline een professioneel apparaat dat 24 uur per dag bereikbaar is door heel Nederland. Het B&G-serviceteam staat paraat in verschillende delen van het land en kan dus snel op de plaats van bestemming zijn. Onze allround monteurs kunnen naast de services van onze eigen producten ook gelijkwaardige producten van andere leveranciers repareren en/of onderhouden.

Verzoek tot reparatie

Via onze storingsmelder is het mogelijk een verzoek tot reparatie in te dienen.

Inloggen

Indien je een onderhoudscontract bij B&G hebt afgesloten, kan je online de storing melden middels de storingsmelding boven aan deze pagina.  Geen inlogcode? Neem dan contact op met de afdeling Service. Zij helpen je graag verder: service@bghekwerk.nl  of +31 (0) 88 363 0666.

Onderhoudscontracten

Binnen de heldere onderhoudscontracten zijn individuele afspraken te maken over de vorm van het contract, de frequentie van onderhoud en responstijden zodat je gegarandeerd blijft van optimaal werkende beveiligingssystemen. Wij informeren graag over:

B&G maakt graag een offerte voor het onderhoud voor je locatie. Voor het aanvragen van een offerte op maat verzoeken wij het formulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt een onderhoudscontract afsluiten voor zowel B&G-producten als producten van andere leveranciers.

Bestekservice

Wij bieden klanten volledige zorgeloosheid, van bestekservice tot installatie, service en onderhoud. Het draait bij ons om toegankelijkheid, beleving en vakmanschap. Om dat te kunnen garanderen, heeft B&G meer dan 150 medewerkers in dienst die expert zijn in hun vak. Want ons vak is het mooiste wat er is. Dat vinden wij tenminste…