Lid van de Nederlandse Hekwerk Industrie

Storingsmelder

Ben je in het bezit van een onderhoudscontract? Log dan in en vermeld je storing. Nog geen contract vraag dit dan aan via het onderste formulier.

In bezit van een onderhoudscontract?

Log hier in om de storing aan te melden.


Nog geen inlogcode?

Na het invullen van het formulier hieronder nemen wij spoedig contact op.

Reparatieformulier

Om je melding zo snel mogelijk te kunnen verwerken en om misverstanden te voorkomen, verzoeken wij de storing of schade via het storingsformulier door te geven.

Reparatieformulier

Na ontvangst van een getekende reparatieopdracht wordt zo spoedig mogelijk een monteur ingepland. De werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van nacalculatie. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een schade-inspectie/taxatie. Onze schade-inspecteur doet in dat geval een opname ter plaatse en verwerkt zijn bevindingen in een offerte.

Via dit formulier kun je een storing of schade doorgeven. Na ontvangst van het getekende reparatieopdracht wordt zo spoedig mogelijk een monteur ingepland. De werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van nacalculatie. Je kan ook kiezen voor een schade-inspectie/taxatie. Onze schade-inspecteur doet in dat geval een opname ter plaatse en verwerkt zijn bevindingen in een offerte.