Certificeringen

B&G | MVO | Milieu & CO2: resultaten, certificeringen en presetatieladder

Certificering

B&G Hekwerk bezit certificering op het gebied van:

B&G Hekwerk bezit verschillende certificeringen die aantonen dat het bedrijf voldoet aan hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaarden. Zo heeft het bedrijf het ISO 9001-certificaat, wat betekent dat het een efficiënt en klantgericht kwaliteitssysteem heeft.

Daarnaast is B&G Hekwerk in het bezit van het VCA*-certificaat, wat aangeeft dat het bedrijf voldoet aan de veiligheidsvoorschriften op het gebied van arbeid. Dit is belangrijk voor zowel de werknemers van het bedrijf als voor de klanten.

Ook heeft B&G Hekwerk het CO2-Prestatieladder certificaat niveau 3 behaald, wat betekent dat het bedrijf bijdraagt aan het verminderen van de uitstoot van CO2. Dit laat zien dat het bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Bovendien is B&G Hekwerk lid van het HekMerk, een kwaliteitskeurmerk voor hekwerken. Dit certificaat garandeert dat het bedrijf hekwerken van hoge kwaliteit levert.

Tot slot is B&G Hekwerk in het bezit van het Certificaat levering Garanties van Oorsprong. Dit certificaat garandeert dat de materialen die het bedrijf gebruikt voor het maken van hekwerken afkomstig zijn uit duurzame bronnen. Dit laat zien dat B&G Hekwerk niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten levert, maar ook rekening houdt met het milieu.

 

B&G Hekwerk en NHI slaan de handen ineen:

B&G Hekwerk is trots om aan te kondigen dat het bedrijf lid is van de NHI branchevereniging. De NHI branchevereniging is de belangenbehartiger voor de Nederlandse hekwerken- en afsluitingsbranche. Door deel te nemen aan de NHI branchevereniging, kan B&G Hekwerk nog beter inspelen op de behoeften van haar klanten en blijft het bedrijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de branche.

Als lid van de NHI branchevereniging streeft B&G Hekwerk ernaar om nog beter te voldoen aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. B&G Hekwerk zal zich inzetten om de kwaliteit van het hekwerk te verbeteren en om ervoor te zorgen dat het bedrijf blijft voldoen aan de laatste wet- en regelgeving.

Door lid te zijn van de NHI branchevereniging, kan B&G Hekwerk bovendien profiteren van de kennis en ervaring van andere leden. Het bedrijf zal deelnemen aan branche-evenementen en -seminars en het zal samenwerken met andere leden om de hekwerken- en afsluitingsbranche te versterken.

In samenwerking met de NHI branchevereniging zal B&G Hekwerk er alles aan doen om haar klanten te voorzien van de beste hekwerken en afsluitingen. Het bedrijf is er trots op om lid te zijn van de NHI branchevereniging en zal zich blijven inzetten om de branche te versterken.