Lid van de Nederlandse Hekwerk Industrie
088 363 06 66 zoeken

Terrein als visitekaartje

De eerste indruk is belangrijk, het buitenterrein is namelijk het visitekaartje van je bedrijf. Relaties, leveranciers en medewerkers moeten zich er welkom voelen en ongenode gasten houd je liever buiten. Maar hoe combineer je noodzakelijke beveiliging met een open en moderne uitstraling? B&G Hekwerk heeft een passend antwoord voor elke locatie.

Beveiliging begint buiten

B&G Hekwerk is een A-merk op het gebied van hekwerk, terreinbeveiliging en toegangsbeheer. Al sinds 1963 werken we samen met onze opdrachtgevers – in binnen- en buitenland – aan de beste beveiligingsoplossingen. Iedere situatie vraagt om een andere aanpak. Daarom staat bij elk project steeds de wens van de klant centraal.

Full-service en maatwerk

Optimale terreinbeveiliging begint, volgens B&G, bij het combineren en integreren van de beste producten uit de markt. We beschikken over de kennis, de contacten en eigen productiefaciliteiten en leveren steeds de hoogste kwaliteit. Door standaardproducten slim te combineren, leveren we maatwerk tegen een scherpe prijs.

Productie en innovatie

B&G beschikt over het grootste geautomatiseerde productieproces binnen de hekwerkbranche. Daarmee produceren en assembleren we zelf innovatieve en kwalitatief hoogstaande hekwerken en poorten. Deze worden ontwikkeld in onze eigen research & development omgeving. Mooie voorbeelden van eigen innovatie: het spijlenhekwerk en de aluminium schuifpoorten.

Persoonlijk benadering

Behalve met onze producten, onderscheiden we ons in de markt met betrokken ondernemende verkoopadviseurs en vakkundige monteurs. Dag in dag uit adviseren en ontzorgen zij onze opdrachtgevers en bouwen een langdurige relatie op.