Nieuwe School – Rodenborch-College Rosmalen

Opdrachtgever: F.P.H. Ploegmakers B.V. Doorlooptijd: 1 week

B&G Hekwerk Logo

Mikasade spijlenhekwerk bij Rodenborch-College

Het Rodenborch-College in Rosmalen heeft recent besloten om hun prachtige nieuwe gebouw in de wijk de Groote Wielen te voorzien van nieuw hekwerk. In 2022 is hiermee gestart na uitgebreid onderzoek naar verschillende opties. Uiteindelijk is gekozen voor het Mikasade spijlenhek van B&G.

Het Mikasade spijlenhek is gemaakt van hoogwaardig staal en is voorzien van een poedercoating in de kleur antracietgrijs RAL 7016. Dit zorgt ervoor dat het hekwerk stevig en duurzaam is, en tegelijkertijd een elegante uitstraling heeft. Het hekwerk is 200 cm hoog en totaal 22,1 meter lang, en is rondom het schoolterrein geplaatst.

Daarnaast is er ook 10 meter Mikasade hekwerk in talud geplaatst, om het terrein op een esthetische manier af te scheiden van de omliggende omgeving. Dit hekwerk is ook voorzien van dezelfde poedercoating in kleur antracietgrijs RAL 7016, zodat het een eenheid vormt met het andere hekwerk.

Voor de toegang tot het schoolterrein zijn er twee Solid-Turner draaipoorten geïnstalleerd. De eerste poort is 400×200 cm en is bedoeld voor voertuigen, zoals bussen en auto’s. De tweede poort is 250×200 cm en is bedoeld voor voetgangers. Beide poorten zijn gemaakt van hetzelfde hoogwaardige staal als het hekwerk, en zijn voorzien van dezelfde poedercoating in kleur antracietgrijs RAL 7016.

Het nieuwe hekwerk van B&G maakt niet alleen het schoolterrein veiliger, maar zal tevens een stijlvolle aanvulling zijn op het uiterlijk van het prachtige nieuwe gebouw van het Rodenborch-College in de wijk de Groote Wielen in Rosmalen. We zijn ervan overtuigd dat het Mikasade spijlenhek de ideale keuze is voor deze locatie, en we zijn trots om het te zien stralen op het schoolterrein.

 

Terug naar overzicht