Weerts Logistics Park XX in Oosterhout

Opdrachtgever: Willy Naessens Nederland

B&G Hekwerk Logo

Weerts Logistics Park XX in Oosterhout

B&G Hekwerk is verheugd om in opdracht van Willy Naessens Nederland het project Weerts Logistics Park XX in Oosterhout te hebben voltooid.

Willy Naessens Nederland is een bedrijf dat al meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in de productie en montage van prefab betonproducten en streeft naar kwaliteit, ervaring en service.

Dit 75.000m² grote distributiecentrum is opgebouwd op een strategische locatie aan de A27 tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen en is een project van Weerts Group, een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en bezitten van moderne, strategisch gelegen industriële vastgoed.

B&G Hekwerk is gekozen om de opdracht uit te voeren en heeft geleverd en geïnstalleerd:

  • 2,36 kilometer Rondissade Spijlenhekwerk in de RAL kleur 9011 grafietzwart: Het spijlenhekwerk vormt een stevige en duurzame afscheiding rond het terrein en biedt een hoge mate van veiligheid.
  • 2 elektrische Eco-Liner schuifpoorten van 10 & 9 meter breed: De schuifpoorten zijn ontworpen voor intensief gebruik en zijn eenvoudig te bedienen dankzij de elektrische aandrijving.
  • 4 Comfort-Turner draaipoorten voor voetgangers: De draaipoorten zijn een efficiënte oplossing voor het regelen van het voetgangersverkeer en zijn voorzien van de modernste technologieën voor comfort en gemak.
  • 3 slagbomen inclusief intercoms met personen- en vrachtwagenniveau: De slagbomen zijn bedoeld voor het regelen van het verkeer en kunnen worden bediend via intercoms met een personen- en een vrachtwagenniveau voor een eenvoudige en snelle communicatie.
  • 1 Speedgate met detectielussen: De Speedgate is een moderne en efficiënte oplossing voor de controle van het verkeer en is specifiek ontworpen volgens de hoogste normen op het gebied van technologie en beveiliging.

B&G Hekwerk leverde producten van hoge kwaliteit en professionaliteit, waardoor het distributiecentrum zich optimaal beschermd en beveiligd voelt. Hoe dat er in bewegende beelden uitziet? Bekijk de video hieronder!

 

Meer weten over dit project? Bekijk hier de case op de website van Willy Naessens Nederland.

 

Terug naar overzicht