B&G is trotse sponsor van Formule 2 coureur Richard Verschoor

Samen met Richard Verschoor naar pole position

In de wereld van de Formule 2 is elke seconde cruciaal. Precisie, snelheid, en veiligheid zijn de sleutels tot overwinning. Dat is precies waarom B&G Hekwerk en Richard Verschoor samen naar de finishlijn racen.

Bij B&G Hekwerk delen we dezelfde passie en ambitie als Richard: altijd streven naar de beste zijn. Onze samenwerking is meer dan een merk op een raceauto; het is een gedeelde visie op vooruitgang, snelheid en veiligheid.

Terwijl Richard zijn zinnen zet op het podium en uiteindelijk de Formule 1, zetten wij onze zinnen op het zijn van dé perimeter beveiliger van de BeNeLux.

Onze missie

Onze samenwerking met Richard Verschoor is een bewijs van onze ambitie om te groeien. We zijn op zoek naar talenten die ons team komen versterken. Mensen die geloven in het bereiken van pole position met een team.

Race jij met ons mee?

Ben jij klaar om deel uit te maken van een winnend team? Samen naar Pole Position is niet zomaar een slogan; het is onze realiteit. Sluit je bij ons aan zodat we samen zorgen dat we écht overal zijn. Samen bouwen we aan een veilige omgeving voor iedereen.

Bekijk alle vacatures van B&G

In een wereld waar veiligheid, snelheid en precisie voorop staan, delen we dezelfde ambitie om de beste te zijn. Onze samenwerking symboliseert een race naar de top, zowel op het circuit als in de markt.

– Richard Verschoor