Onze aanpak

De aanpak van B&G Hekwerk

De aanpak van B&G Hekwerk

Met onze klanten hebben we een langdurige relatie. Dat komt omdat we graag op een persoonlijke en transparante manier communiceren. Bij alle fases van het hekwerk proces (opname, plaatsing en after sales) zijn we bereikbaar via alle kanalen.

Opname op locatie

Mogen we even inbreken? Ieder terrein is uniek en heeft zijn eigen beveiligingseisen. Samen maken we een Security Scan van de locatie en een inventarisatie van specifieke beveiligingswensen. Aan de hand daarvan adviseren wij over de mogelijkheden om zorgen op locatie buiten te houden. Het advies verwerken we in een offerte op maat die we graag persoonlijk komen toelichten. Een beveiligingsopdracht door B&G Hekwerk wordt helder bevestigd en alle gemaakte afspraken worden vermeld. In overleg plannen wij de productie, levering en montage.

Focus op service

Na de oplevering houdt het niet op. Iedere poort, slagboom of andere vorm van toegang heeft regelmatig onderhoud nodig. Niet alleen om deze in topconditie te houden, maar ook vanwege wettelijke verplichtingen op het gebied van inklembeveiliging. Jaarlijks onderhoud zorgt voor een optimale werking van de installaties. Mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan is B&G er snel bij.

Hulp nodig? Vraag het ons.

"*" geeft vereiste velden aan