Lid van de Nederlandse Hekwerk Industrie
088 363 06 66 zoeken

Over ons

Hekwerken en poorten kun je overal bestellen. Die van B&G zijn echter in de eigen productiefaciliteiten geproduceerd en zijn van de allerhoogste kwaliteit. Daar zorgen we al sinds 1963 voor. In die tijd heeft B&G zich ontwikkeld tot een moderne organisatie die als doel heeft een belangrijke rol te spelen bij het bieden van een zorgeloos leven voor haar klanten. Zowel in Nederland als daarbuiten.

Houd zorgen buiten

Wij bieden klanten volledige zorgeloosheid, van bestekservice tot installatie, service en onderhoud. Het draait bij ons om toegankelijkheid, beleving en vakmanschap. Om dat te kunnen garanderen, heeft B&G meer dan 150 medewerkers in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Want ons vakgebied is het mooiste wat er is. Dat vinden wij zelf tenminste…

B&G Hekwerk

Onze aanpak

Met onze klanten hebben we een langdurige relatie. Dat komt omdat we graag op een persoonlijke en transparante manier met hen communiceren. Bij alle fases van het hekwerk proces (opname, plaatsing, after sales) zijn we bereikbaar via alle kanalen.

Opname op locatie

Mogen we even bij u inbreken? Ieder terrein is uniek en heeft zijn eigen beveiligingseisen. Samen met u maken we een Security Scan van de locatie en een inventarisatie van uw specifieke beveiligingswensen. Aan de hand daarvan adviseren wij u over de mogelijkheden om zorgen buiten te houden op uw locatie. Het advies verwerken we in een offerte op maat die we graag persoonlijk komen toelichten.

Indien wij de beveiliging voor u mogen realiseren dan bevestigen wij dat in een heldere opdracht, waarin tevens alle gemaakte afspraken worden vermeld. In overleg met u plannen wij de productie, levering en montage in.

Focus op service

Na de oplevering houdt het uiteraard niet op. Iedere poort, slagboom of andere vorm van toegang heeft regelmatig onderhoud nodig. Niet alleen om deze in topconditie te houden, maar ook vanwege wettelijke verplichtingen op het gebied van inklembeveiliging. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat u verzekerd bent van een optimale werking van uw installaties, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. En mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan is B&G er snel bij.


Duurzaamheid

Bij B&G Hekwerk staan mens en milieu hoog in het vaandel. Als innoverend bedrijf zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor milieubewuste initiatieven.

Hoogste niveau CO₂-prestatieladder

Wij zijn vanaf 2017 dan ook het enige hekwerkbedrijf dat gecertificeerd is op het hoogste niveau (niveau 5) van de CO₂-prestatieladder. Hiermee laten we zien dat we bewust omgaan met de uitstaat van CO₂. De certificering heeft betrekking op al onze bedrijfsonderdelen.

CO₂-reductie

In 2018 is B&G Hekwerk verhuisd naar een locatie met ruim 25.000 vierkante meter. Het pand is hypermodern en voorzien van de nieuwste technologieën om de CO₂-uitstoot van bedrijfsactiviteiten in de toekomst nog meer te reduceren.

Certificering

B&G bezit certificering op het gebied van:


Bovendien zijn wij aangesloten bij:


De certificaten van B&G: