Lid van de Nederlandse Hekwerk Industrie

Over ons

Hekwerken en poorten kun je overal bestellen. Die van B&G zijn echter in de eigen productiefaciliteiten geproduceerd en zijn van de allerhoogste kwaliteit. Daar zorgen we al sinds 1963 voor. In die tijd heeft B&G zich ontwikkeld tot een moderne organisatie die als doel heeft een belangrijke rol te spelen bij het bieden van een zorgeloos leven voor haar klanten. Zowel in Nederland als daarbuiten.

Houd zorgen buiten

Wij bieden klanten volledige zorgeloosheid, van bestekservice tot installatie, service en onderhoud. Het draait bij ons om toegankelijkheid, beleving en vakmanschap. Om dat te kunnen garanderen, heeft B&G meer dan 150 medewerkers in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Want ons vakgebied is het mooiste wat er is. Dat vinden wij zelf tenminste…

B&G Hekwerk

Onze aanpak

Met onze klanten hebben we een langdurige relatie. Dat komt omdat we graag op een persoonlijke en transparante manier met hen communiceren. Bij alle fases van het hekwerk proces (opname, plaatsing, after sales) zijn we bereikbaar via alle kanalen.

Opname op locatie

Mogen we even inbreken? Ieder terrein is uniek en heeft zijn eigen beveiligingseisen. Samen maken we een Security Scan van de locatie en een inventarisatie van specifieke beveiligingswensen. Aan de hand daarvan adviseren wij over de mogelijkheden om zorgen buiten te houden op je locatie. Het advies verwerken we in een offerte op maat die we graag persoonlijk komen toelichten.

Indien wij de beveiliging mogen realiseren dan bevestigen wij dat in een heldere opdracht, waarin tevens alle gemaakte afspraken worden vermeld. In overleg plannen wij de productie, levering en montage in.

Focus op service

Na de oplevering houdt het uiteraard niet op. Iedere poort, slagboom of andere vorm van toegang heeft regelmatig onderhoud nodig. Niet alleen om deze in topconditie te houden, maar ook vanwege wettelijke verplichtingen op het gebied van inklembeveiliging. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat je verzekerd bent van een optimale werking van uw installaties, zodat je geen zorgen hoeft te maken over de continuïteit van je bedrijfsprocessen. En mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan is B&G er snel bij.