Picnic achter spijl en poort door B&G Hekwerk en Aan de Stegge Twello

Opdrachtgever: Aan de Stegge Twello

B&G Hekwerk Logo

Picnic achter spijl en poort door B&G Hekwerk en Aan de Stegge Twello

In opdracht van Aan de Stegge Twello heeft B&G de nieuwe thuishaven van online supermarkt Picnic omheind met spijlenhekwerk, schuifpoorten, slagbomen en een draaipoort. Het geautomatiseerde fulfilmentcentrum in Zwolle is gevestigd op het bedrijventerrein Hessenpoort.

Dit logistieke bedrijfspand is omheind met spijlenhekwerk type Rondissade – te herkennen aan de schuin afgeronde spijlen. Gemaakt van hoogwaardig verzonken staal en voorzien van een coating in de kleur zwart RAL 9005. Een elegante maar duurzame uitstraling, precies in lijn met het pand. Totaal is er circa 1.250 meter spijlenhekwerk geplaatst.

Om toegang te krijgen tot het terrein is er gekozen voor:

  • 2 elektrische Eco-Liner schuifpoorten van 4 en 10 meter lang, beiden voorzien van fotocellen en een sleutelschakelaar.
  • 3 elektrische A-Liner schuifpoorten van 11 en (2x) 12 meter lang, voorzien van sleutelschakelaars, detectielussen en twee tot drie sets fotocellen.

Om ervoor te zorgen dat ook voetgangers het terrein netjes en veilig op-en-af kunnen is er een Solid-Turner draaipoort van anderhalve meter geplaatst. In lijn met het hekwerk, is deze ook met schuin afgeronde spijlen en in dezelfde kleurstelling uitgevoerd. Als laatste zijn er nog 5 elektrische slagbomen geplaatst inclusief detectielussen.

Al met al een fantastisch mooie klus die ons erg goed past.

Meer lezen over de bouw van dit project? Dat doe je op de website van Aan de Stegge Twello.
Liever nog zo’n mooi project bekijken? Bekijk dan dit project!

 

Terug naar overzicht