Ultramodern Hoofdkantoor en Data & Cloud Center van Interconnect achter hekwerk van B&G

Opdrachtgever: Interconnect

B&G Hekwerk Logo

Interconnect schittert met geavanceerde beveiliging in hun nieuwe onderkomen

Met de opening van het nieuwe, ultramoderne hoofdkantoor en Data & Cloud Center in ‘s-Hertogenbosch zet Interconnect een nieuwe stap richting de toekomst in de wereld van digitale infrastructuur.

Dit krachtcentrum staat symbool voor vooruitgang in dataopslag, cloudoplossingen, en connectiviteit. De nieuwe huisvesting biedt een tier 3 datacenter. Momenteel heeft het state-of-the-art datacenter 2000 m2 vloeroppervlakte. Dit wordt in de toekomst modulair uitgebreid naar 4.000 m2 vloeroppervlakte. B&G Hekwerk werd ingeschakeld voor de omheining.

Het terrein is voorzien van de juiste omheining dat naadloos aansluit bij de stijlvolle esthetiek van het complex. We hebben 408 meter aan Rondissade spijlenhekwerk geplaatst, gekenmerkt door een ronde spijl in een antracietgrijze kleur (RAL 7016) en een aanzienlijke hoogte van 2 meter.

Toegangsbeheer is tot in de puntjes geregeld:

  • Soepele toegang wordt gegarandeerd door twee elektrische Eco-Liner schuifpoorten, met breedtes van respectievelijk 6 en 8 meter, perfect in lijn met het hekwerk in dezelfde hoogte en kleur.
  • Onze Pro-Turner draaipoort, ook in het stijlvolle RAL 7016, is een blikvanger met een formaat van 2×2 meter en heeft de capaciteit om 180 graden te openen.
  • Voor een gestroomlijnde binnenkomst van voertuigen hebben we een bedieningszuil geïnstalleerd. Ondersteund door vier detectielussen in het asfalt, die het veiligheidsaspect niet alleen statisch maar ook interactief maken.
  • Om het af te ronden hebben we 2 slagbomen geplaatst.

We zijn vereerd om een bijdrage te hebben mogen leveren aan de veiligheid van een bedrijf dat de toekomst van technologische vooruitgang in handen heeft.

Meer over dit schitterende pand in ‘s-Herthogenbosch? Lees hier meer!

Ook benieuwd naar het grootste circulaire distributiecentrum van Nederland? Bekijk dan dit project!

 

Terug naar overzicht