Het meest duurzame Van der Valk Hotel in Deventer door B&G voorzien van hekwerk en poorten

Opdrachtgever: Van der Valk

B&G Hekwerk Logo

Het meest duurzame Van der Valk Hotel in Deventer door B&G voorzien van hekwerk en poorten

Het volledig energieneutrale Van der Valk in Deventer koos voor B&G Hekwerk als leverancier voor de omheining van hun prachtige locatie. Een goede keuze, zo blijkt!

Met onze eigen ogen van binnen bekeken is dit misschien wel het mooiste Van der Valk Hotel van dit moment (juni 2023), volledig omheind met circa 530 meter spijlenhekwerk in type Rondissade. Gecoat in de kleur zwart RAL 9005 wordt de elegante uitstraling van dit 140-kamer-tellende hotel ook om het terrein doorgetrokken: opvallend is namelijk dat dit hekwerk slechts 1 meter hoog is – direct ook de reden waarom de spijlen niet schuin afgerond zijn aan de bovenzijde.

De leveranciersingang is voorzien van een 8 meter lange, elektrische schuifpoort, model Eco-Liner. Aan de achterzijde van het pand staat een dubbele draaipoort, type Comfort-Turner.

B&G is een vertrouwd leverancier binnen de hotellerie als het gaat om hekwerken en schuifpoorten. We zijn dan ook erg blij dat we konden bijdragen aan het meest duurzame Van der Valk Hotel.

Meer lezen over de bouw van dit project? Dat doe je op de website van het hotel.
Ook benieuwd naar het grootste circulaire distributiecentrum van Nederland? Bekijk dan dit project!

 

Terug naar overzicht